کد یک تکنیک ذهنی است که در این تکنیک ما یاد میگریم که با ضمیر ناخودآگاه خودمون ارتباط برقرار کنیم، و احساساتی که به صورت منفی در بدن ما تبدیل به گره احساسی شدند را پیدا کنیم. و پاکسازی کنیم
توی تلگرام سرچ کنید آموزش هاش میاد، ارتباط با خودبرتر یا همون ناخودآگاه
زندگی قبلیت چی بودی؟؟چطوری مردی..میشه برام تعریف کنی برام جذابه..رفتم تو کانالی ک به ایشون گفتی سردرنیاوردم چی شد خخ
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
زندگی قبلیم مثل اینکه ۱۹ سالگی نزدیک مراسم عروسیم کشته میشم توی یکی از شهرای خوزستان🥲😀
جدی میگی؟😓
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اره عجیب بود برام، ایموشن اگه یاد بگیری میتونی این چیزا رو از ناخودآگاهت سوال کنی
اگه میتونی پیدا کن خانوادتو