2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 53 پست

عزیزم چیزی که میخوام بگم یه جورایی فلسفی هست

روح انسان یه حرکتی و سیری رو طی میکنه به سمت جلو 

تو یه انسان عادی رو ببین 

اول بچه س بعد کم کم نوجوان میشه ، جوان میشه و بعد پیر میشه 

همینجوری سیر تکاملی رو رو به جلو طی می‌کنه همراه با جسمش 

تا بعدش که جسمش میمیره و به دنیای دیگه میره

خب این روحی که سیر تکاملی رو طی کرده 

چطور میتونه دوباره به جسم برگرده و دوباره بچه بشه و ...

این با عقل جور در نمیاد 

چون حرکت رو به عقب محسوب میشه و امکان نداره 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من خیلی وقته در این مورد تحقیق میکنم در قرآن فقط یک آیه اومده اما میتونه تفسیرهای متفاوتی روش داشت یعنی شامل حال همه نشه من تجربه های نزدیک به مرگ زیادی رو مطالعه کردم بعضی‌ها تجربه های زندگی‌های متعددی داشتن به عبارتی یعنی باید گفت کلهم دروغ میگن که ازنظر من باورپذیر نیست

من خیلی وقته در این مورد تحقیق میکنم در قرآن فقط یک آیه اومده اما میتونه تفسیرهای متفاوتی روش داشت ی ...

من حتی شنیدم بعضیا اسم شهر و مثلا خانواده ای در اون شهر رو گفتن که بعد از تحقیق فهمیدن سالها پیش همچین خانواده ای درون شهر و آدرس زندگی می‌کرده واقعا 

تا اونجایی که متوجه شدم زندگی اصلی ما این دنیا نیست، اینجا به دنیا میاییم که روحمون ارتقای بیشتری داشته باشه در اون دنیا

یعنی اجباری نیست که به این دنیا بیاییم میتونیم همون دنیا عادی زندگی کنیم اما خودمون انتخاب میکنیم بیاییم این دنیا که بریم لول بالاتر، اگه توی این زندگی زمینی کارای بد انجام بدیم کارما گردن ما میمونه و مجبوریم حتی اگه بمیریم بیاییم و کارهای بدمون رو جبران کنیم، اگه نکنیم و هی میاییم که کارماها پاک بشن ، و این میشه یه جورایی تناسخ

از جهاتی میشه گفت عادلانه نیست چون یکی دربهترین موقعیت به دنیا میاد یکی دربدترین موقعیت مگر اینکه زندگی قبلی که در عالم ذر گذرونده باشیم تونسته باشه مارو درمراتب مختلف قراربده که بشه این جریانو توجیه کنه که ارواح برتر در موقعیت بهتر و ارواحی که پایین‌تر بودن درموقعیت نامناسبتری بدنیا اومدن همه اینها فرضیاته و تا دلایل قطعی وجود نداشته باشه نمیشه نه رد کرد قاطع نه تایید کرد قاطع

تا اونجایی که متوجه شدم زندگی اصلی ما این دنیا نیست، اینجا به دنیا میاییم که روحمون ارتقای بیشتری دا ...

مساله اینه هربار تناسخ خودش کاماهای جدید ایجاد میکنه اگر ما زندگی قبلی داشتیم الان هیچی از قبل درخاطرمون نیست و این دور یکسره داره تکرار میشه

مساله اینه هربار تناسخ خودش کاماهای جدید ایجاد میکنه اگر ما زندگی قبلی داشتیم الان هیچی از قبل درخاط ...

بله دقیقا، شاید اونقدر قراره برامون تکرار بشه که روحمون کامل پالایش پیدا کنه، توی این زمونه خیلی ها متوجه شدن این موضوع رو، 

و دارن خودشون رو پاکسازی میکنن، که روحشون پاک بشه

مساله اینه هربار تناسخ خودش کاماهای جدید ایجاد میکنه اگر ما زندگی قبلی داشتیم الان هیچی از قبل درخاط ...

من که خودم مطمئن شدم زندگی قبلی داشتم، با ایموشن متوجه شدم سومین زندگی منه

بله دقیقا، شاید اونقدر قراره برامون تکرار بشه که روحمون کامل پالایش پیدا کنه، توی این زمونه خیلی ها ...

برای من اینجا مساله ماتریکس مطرح میشه که خودش باز یک بحث مفصله درپاک شدن حافظه وگرنه دوباره به همون صفر داریم برمیکردیم اگر بحث این باشه درجایگاه خیلیا قرار بگیریم که هر نوع زندگی رو تجربه کرده باشیم که بعد شکایتی نباشه که من فقط کتولی شدم یا اینجوری متولد شدم منطقی تره وگرنه برگشتن به نقطه صفر حتی میتونه کا ماهای بیشتری رو درزندگی بعدی ایجاد کنه و اگر تناسخ درست نباشه باید بحث عدالتی باشه که بشه توجیه کرد چرا یک روح در بهترین شرایط به دنیا میاد یکی در بدترین شرایط توضیحی باید براش باشه درپشت اون و منطقی که عدالتی برای این مارو توجیه کنه چون اساس حیات برپایه تعادل استواره و عدالت بخشی از این تعادل هست