2789
عنوان

چشم زدن منو😭😭😭

397 بازدید | 15 پست

سلام عزیزانم حدود دوسال هست نامزد هستیم و بهمدیگه محرم بهمن پارسال یکی از فامیل من فوت شد و با نامزدم رفتیم مراسم از اون روز همه‌جوره نحسی می‌باره واسم امــا خیلی خستم شده و هنووز شرایط جور نشده ازدواج کامل کنیم خیلی فشار رومه از این طرف حرفای مردم هم فشار بیشتر نامزدمم خیلی تلاش میکنه اما توی این اوضاع اقتصاد هیچ ب هیچ بخدا من خیلی بساز و قانع هستم اما هنووز موقعیت جور نشده دیگ جدیدن من خیلی میگم اونم عصبی میشه و قهر و اشتی هامون زیاد شده😭😭خیلی دوسش دارم خیلی واس همدیگ تلاش کردیم و صبر گردیم اما همش گره میوفته همش جنگ و دعوا داریم مرتب قهر میکنیم رابطم با خانوادش مث قبل نیس😭😭😭😭مامانم میگه فکرنکنم دیگ کلا بشه باهاش ازدواج کنم 

نظرشماچیه؟؟

میشه لطفا واسه ازدواج سریع و خوشبختیم اول اسم من‌H اول اسم نامزدم M سه تا حمد بخونی؟مرسی عزیزم🥺🥺🥲🥲😘😘😘

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا یه کاری کن حمیده و محسن باهم ازدواج  کنن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خدایا یه کاری کن حمیده و محسن باهم ازدواج کنن اللهم صل علی محمد و آل محمد

حمیده و محسن کین؟ 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم تلاش کنید درستش کنیدبه حرف دیگران نیست که مهم ارتباط شما دو نفره سخت نگیرید برید سر زندگی

بخدا میخوایم همی کارکنیم اما همش گره میوفته 

حمیده و محسن کین؟

اول اسم هاتون

حس ششمم آخه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اشتب زدی

گرسنمه حس ششمم کار نکرد

چشم زخم واقعا هست ولی خب هرچیزی رو نباید بهش ربط داد

اره اما خب عجیبه واقعا

اشتباهه گلم

ان شاءالله همه کارا درست بشه