2777
2789
عنوان

قطع پریودی🤦‍♀️😭💔

413 بازدید | 13 پست

۱۰روزه پریودم ببخشید همشم خون سیاه و لخته

قطعم نمیشه نا ندارم دیگه همش استخون درد بیحالی رنگمم مثل گچ شده دیگه نوبتمم برا دوشنبست

الان دیدم گفتن قرص کدئین مفنامیک اسید خوبه خوردم ببینم تاثیر داره یا نه 

یعنی جوری شدم در حد مرگ گشنمه ولی جونی برم یچیزی بخورم ندارم ترجیح میدم تکون نخورم😭💔

راهکاری دارین بگین

اولین باره اینطوری شدم🥲🤦‍♀️💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که فردا روز سیزدهمم قطع نمیشه شروعش خیلی کم و لکه طور بود تا مثل آدم شروع شد بعد اوج گرفت بعد کم ...

منم همین بودم سشنبه تا شنبه کم در حد روزی ۳تا بند انگشت اینا شنبه یهو زیاد شد اینگار تازه یادش افتاد پریوده

در صورتی همیشه ۳ روز اول شدید بود ۲ روز کم دیگه تمام

منم همین بودم سشنبه تا شنبه کم در حد روزی ۳تا بند انگشت اینا شنبه یهو زیاد شد اینگار تازه یادش افتاد ...

آره میدونم چی میگی منم گاهی اینطوری میشم تنبلی دارم من شاید واسه اونه 

یه بارکی باشدت زیاد شروع شم تو ۷ روز تموم میشه ولی کم کم شروع کنم تا موتورش گرم شه استارت بزنه حرکت کنه تموم شه پدرمو در میاره 😅

البته این ماه من روزایی که وقتم بود قرص آهن خوردم اون خونریزمو اولش کم کرد شاید واسه اون باشه نمیدونم

آره میدونم چی میگی منم گاهی اینطوری میشم تنبلی دارم من شاید واسه اونه یه بارکی باشدت زیاد شروع شم تو ...

منم تنبلی خفیف داشتم اخرین بار گفت نداری ولی مطمئنم دارم چون مو زائد تاخیر اینارو دارم

2790
2778
2791
2779
2792