2777
2789
عنوان

جاریم و شوهرش ماشین گرون خریدن

552 بازدید | 23 پست

حالا مادر شوهرم زنگ زده گلایه میکنه میگه پاشید برید بهشون تبریک بگید. 🤕

اخه من و جاریم اصلا رفت و امد نداریم. از وقتی من عروسی کردم باهام چپ افتاد و اصلا خونمون نیومد منم علاقه ای به رفت و امد نداشتم حالا یه ماشین شاسی بلند خریدن مادر شوهرم گلایه میکنه اخه ماشین خریدن رفتن و تبریک گفتن داره؟ 

کل دایی هام و خالم دختر عموم از اون بهترشو خریدن من دیدم تبریک گفتم نه این که پاشم برم خونشون. 

قصد ونیتی پشت این حرفشه؟ 

اخه خیلی اخلاقیات بی خود دارن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ی تبریک بگو تلفنی بهانش ببره

اخه هر کی از فامیلامون خرید من دیدم تبریک گفتم حالا با اونا رفت و امدم داشتیم 

این یکی که اصلا شمارشم ندارم در حد سلام هستیم 

من داداشم هی ماشینای قیمت بالا خارجی عوض میکنه من هی برم خونه اش به داداشمو و زن داداشم تبریک بگم😐خریدن که خریدن انشالله خیرشو ببینن ولی دلیل نمیبینم بری خونه شون تبریک بگی اگه دیدیشون اره بگو.

من داداشم هی ماشینای قیمت بالا خارجی عوض میکنه من هی برم خونه اش به داداشمو و زن داداشم تبریک بگم😐خ ...

اینا نیز که ندیده هستن این جور چیزارو اپشن میدونن. 

حالا من رفتم کربلا هیچکس یه زنگم بهم نزد اخه رسممون هست کسی که از سفر زیارتی مخصوصا کربلا و مکه میاد یه زنگ میزنن. نزدن.