2777
2789
عنوان

روانشناس

70 بازدید | 8 پست

کسی روانشناسی که رایگان مشاوره بده واسه افسردگی و اینا میشناسه؟البته به صورت آنلاین و متنی...چون دلم نمیخواد مشاوره تلفنی باشه...واقعا نیاز دارم..

مرگ آرزو ها رو باور نکن ⁦(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆⁩pretty🌱💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوریه کتابش یه توضیحی میدی؟

دقیقا وقتی میری مشاوره یه سری تمرین و یه سری راه حل و اینا دارهو خلاصه گفته حاصل کار تمام عمرشه و اگه میرفتی پیشش برای مشاوره همین تمیرینا رو بهت میداد.ب ظاهر برای ازدواجه ولی درواقع زیر و بمتو میریزه بیرون و عالیه جدا.هفته اول هم ممکنه حالت بدتر شه چون برون ریزی داری

دقیقا وقتی میری مشاوره یه سری تمرین و یه سری راه حل و اینا دارهو خلاصه گفته حاصل کار تمام عمرشه و اگ ...

عه واقعا؟چه خوب..نتیجه داده؟

عه واقعا؟چه خوب..نتیجه داده؟

برای من اره تغریبا ۴ سال حالم عالی بود ولی تا باردار شدم اطراافیانم ب قصد کشت ازارم دادن و خستم کردن الان بچم هفت ماهشه و باز اذیتم میکنن و نمیرسم دوباره این کتابو بخونم و حالمو خوب کنم

چیزی به اسم مشاوره رایگان نداریم و غیر حرفه ایه مگر در موارد حاد و با شرایط خاص ب خودش..

جلسه درمان تلفنی هم اصلا مشاوره محسوب نمیشه چ برسه ب متنی! مگر اینکه تصویری باشه ک تمام حالات مراجع دیده بشه.

مشاوره سطحی و رایگان فقط بهداشت محله هست و خط 1480. لذا سعی کن دنبال یه درمانگر معتبر باشی با هزینه کم و مناسب.. از هزینه های دیگه ت بزن و پس انداز کن برو.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

برای من اره تغریبا ۴ سال حالم عالی بود ولی تا باردار شدم اطراافیانم ب قصد کشت ازارم دادن و خستم کردن ...

مرسی ازتون حتما امتحانش میکنم👌🏻👌🏻👌🏻