2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه

273 بازدید | 26 پست

دوستان لطفا نریزید سرم .من واقعا به کمکتون نیاز دارم

من متاهل هستم چند ماه پیش یه آقای مجرد سر راهم قرار گرفت که خیلی اصرار به رابطه کرد من اول خیلی مقاومت کردم ولی ایشون گفت فقط گاهی در حد احوالپرسی. منم که از دست خیانت و بد دهنی و تحقیر و اخلاق گند شوهرم آسی بودم گفتم امتحان میکنم در حد احوالپرسی و درد ودل...البته بگم رابطه حضوری نداشتیم چون یه شهر دیگست....الان بعد چندین ماه من به شددددددت عاشقش شدم ایشونم که از اول عاشق من بود...اصلا شرایط جدا شدن از همسرمو ندارم. امروز باهاش کات کردم الان خیلی حالم بده توروخدا بگین چکار کنم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرسی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیتونی جدا شی؟؟

من میگم شوهری که خیانت کنه حقشه خیانت ببینه

(حالا نظر منه میتونه غلط باشه)

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

بچه‌ای؟

چطوری عاشق کسی شدی که ندیدیش؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا نمیتونی جدا شی؟؟من میگم شوهری که خیانت کنه حقشه خیانت ببینه(حالا نظر منه میتونه غلط باشه)

خخخ.   شمشیرو  از رو بستی...  منی که بشدت  محجوبم و شوهرم بارهااااا  خیانت کرده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم میدونم بخاطر رفتار شوهرتون به این منجلاب افتادین اما بهتره ترک کنید این آقای مجرد رو ایشون از اول باید میدونستن شما متاهلین ،چون ادامه دادنش سمه امیدوارم نجات پیدا کنین 

چطور دلت اومد بهش خیانت کنی میرفتین پیش مشاور یا حرف میزنی راجب مشکلت باهاش اینارو هادی نکنید تو جامعه خدا یااااا واقعا نمیفهمم چطور دلت میاد بابا اون شوهرتههه ای خدااا اینا همش بهانست 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

خوشت میومد شوهرتم همین کارو باهات میکرد اسم اینارم گذاشتن روشنفکری من ریدم به روشن فکریاتون 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

چرا نمیتونی جدا شی؟؟من میگم شوهری که خیانت کنه حقشه خیانت ببینه(حالا نظر منه میتونه غلط باشه)

منم اول با همین نظر و اعتقاد وارد رابطه شدم 😏 انگار دلم خنک میشد یه جورایی

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرسی؟

وقتی هیچ درکی از زندگی متاهلی نداری؛ 

خجالت بکش 

خخخ. شمشیرو از رو بستی... منی که بشدت محجوبم و شوهرم بارهااااا خیانت کرده

خب تو ذاتت رو خراب نکردی بخاطر ادم بی لیاقت افرین

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}