2777
2789
عنوان

کیمیا علیزاده 🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 93 پست
😂😂😂😂من یکسره از بالکن خونمون توی همون الهیه استوری میذارم از خودم بعدش اسفند دود میکنم چیزی نمیش ...

عزیزم ❤️ انشاالله واقعی میشه 

ولی واقعی شد عکساشو برای من بفرست 😁

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بخدامن با بقیه کاری ندارم ولی بهم بگن ماهی ۲۰۰ ملیون بهت میدیم برو خارج زندگی کن نمیرم،اونجا تک ...

😂😂😂😂😂

اونجا هم بری یه پیج میزنی هی میای از رفاه و آرامش و فلان و بیسار میگی نمیبینی اونایی که اونورن بیست و چاری دارن استوری پست میزارن برا فامیل😂

اونم مثل خیلی از دخترای جوون دیگه گول خورد و اینکه خیلی در حقش نامردی کرد پسرهشاید اگه اون نبود کیمی ...

جالبتر اینکه پسره اصلا هیچ عکسی از کیمیا رو تو پیجش پاک نکرده انگار نه انگار چیزی شده

نمیشه بابا😒مگه اینکه اختلاسی چیزی کنمفداتم من ایشالا هرچی ارزوی خوبه بهشون برسی😍😘

قوربونت مهربون ❤️ 

بیا بریم بانک بزنیم 😂 

😂😂😂😂😂اونجا هم بری یه پیج میزنی هی میای از رفاه و آرامش و فلان و بیسار میگی نمیبینی اونایی که او ...

اره دقیقا منم داشتم به همین فک میکردم

ارامشِ زندگی رو هم از همونجا از خودشون میگیرن.

بابا تو رفتی اونجا مثلا از هیاهوی فامیل دور باشی در ارامش بدون قضاوت مثلا زندگیتو بکنی،باز میای استوری جنجالی میذاری هزار نفر فامیلو هریبه بهت فحش بدن؟اسگلن اینا بخدا😂😂

خدایا شکرت

😂😂😂😂😂اونجا هم بری یه پیج میزنی هی میای از رفاه و آرامش و فلان و بیسار میگی نمیبینی اونایی که او ...

اره بخدا 

ما یه فامیلی داریم کانادا ۹۰ دونه فالوور داره 

۱۵۰۰ تا پست 😂

جالبتر اینکه پسره اصلا هیچ عکسی از کیمیا رو تو پیجش پاک نکرده انگار نه انگار چیزی شده

شاید هنوز داره سودشو می‌بره