2777
2789
عنوان

کیمیا علیزاده 🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 93 پست

ولی ایشون ماله کش داره و الا اینم بابت مدالش دوتا خونه سکه طلا و رشته فیزیوتراپی گرفت آخرش گفت نه گرمه ایران رفت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم به کجا رسید به بعدش ولی می‌دونم اقامت گرفت و اینکه سرمایه کیمیا رو هم با خودش اورد ایران

کیمیا بهش نمیاد اینقدر ساده باشه باووو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راستش چند وقت پیش

با یه آدم با ارزشی حرف زدم... 

آمریکا که تیم پینگ پنگش چینی بودن گفتم اینا به کشورشون الان خیانت کردن؟ گفت نه بالاخره هرکسی حق انتخاب داره و... 

اما به کیمیا عیلزاده که رسید... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اقامت کجاچرا چهره منفور کردمگه مجاز بود برگرده ایران؟

اره همسرش که در ظاهر کاری نکرده بود 

کیمیارو فرستاد جلو حرفای سیاسی زد که بتونن پناهنده بشن

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

از طریق کیمیا اقامت گرفتاونو چهره منفور کرد بعد خودش دست از پا دراز تر برگشت ایران

الان شوهرش کجاست بعد طلاق چی شد،واینکه 

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
راستش چند وقت پیشبا یه آدم با ارزشی حرف زدم... آمریکا که تیم پینگ پنگش چینی بودن گفتم اینا به کشورشو ...

افراط و تفریط همیشه بلای جون آدمیزاد...

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

خروسم خون کن حتما 😂 عکسی و استوری چیزی میزاری استیکر چشم نظر یادت نره زیادم بزار که یه وقت چشم نخور ...

😂😂😂😂

من یکسره از بالکن خونمون توی همون الهیه استوری میذارم از خودم بعدش اسفند دود میکنم چیزی نمیشه خداروشکر.

کاش واقعی بود بخدا هیچی استوری نمیذاشتم کسی نبینه دلش بخواد😭

خدایا شکرت

دقیقابعدم ما خودمون دختریم زنیم میدونیم تاثیر مرد تو زندگی چقدر زیادهو همینطور تاثیر زن تو زندگی مرد ...

هر که رفت تبلیغ نایک انجام داد موفقه؟؟؟ از کیانی باخت دیگه حرفی میمونه؟؟؟؟؟؟

مردم علاج در وطن است...

اره همسرش که در ظاهر کاری نکرده بود کیمیارو فرستاد جلو حرفای سیاسی زد که بتونن پناهنده بشن

همینقدر ساده؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راستش چند وقت پیشبا یه آدم با ارزشی حرف زدم... آمریکا که تیم پینگ پنگش چینی بودن گفتم اینا به کشورشو ...

آدم با ارزش، ارزشمند هرچی

اونا اینجورین: 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲