2777
2789
عنوان

میگرن

62 بازدید | 6 پست

سلام بچها من چندساله درگیره میگرنم مثلا ماهی یکبار میگرفت الان مدتیه هفته ای یکبار رو دیگه قطعا عود میکنه و میگیره خستم کرده از بس آمپول کترولاک زدم بگید من چیکار کنم خسته شدم.الان گرفته روانیم کرده حالت تهوع و سردرد شدیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم سگ باشه ولی میگرن نداشته باشه دور از جون تو البته پدرم. دراومد ۲۰ ساله با میگرن عصبی

منماز سال ۸۷درگیرشم

الانم حمله کرده 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یه قرص نوافن با قرص دمیترون بخور و بخواب

اخ کاشکی کاشکی با نوافن و استامینوفن و اینا حل میشد فقط با آمپول کترولاک ساکت میشه.یعنی نمیدونی وقتی میگیره چقدر وحشتناکه که.خسته ام کرده این میگرنه همشم فک کنم از اعصاب لعنتیه.به نظرتون برم پیش دکتر راه حلی چیزی داره؟

سلام دوستان شبتون بخیر 

من خودم میگرن وستیبولار دارم خیلی آزار دهندس 

ولی خواهرام میگرنشون مثل شماست 

خواهرم خیلی اذیت بود سردردایی میگرفت غیر قابل گفتن یروز یه پزشک عمومی گفته بود هروقت حس کردی حمله میگرن داره شروع میشه  یه دونه پراپرانول بخور ..خواهرم الان سه چهار ساله هروقت متوجه میشه میخواد  عود کنه سریع میخوره و خیلی تاثیر داشته براش شماهم امتحان کن ان شالله موثر باشه عزیزم