2777
2789
رعیسی جمهور فامیلشونه؟؟بدون کنکور بره پزشکی بهونه دولتی

نمیدونم والا این همونی بود ک ب هممون قول عدالت داد الانم نتیجش این تحویل بگیرید مردم شریف ایران امثال کسایی ک بهش رای دادن 🤌🏻

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

نه اتفاقا بذارید این چیزا پربازدید بشه بلکه مردم حداقل بفهمن کجا دارن زندگی میکنن ، هیجایی نیست که ب ...

من میگم اینجا بحث میکنن صداشون به کجا میرسه تا میام سایت خدایی ازاول تااخر صفحه مبینا ۱۸میلیارد بهش دادن،مبینا میخواد وزشکی بخونه مبینا فلان مبینا بهمان خب کی حرف ما اهمیت میده یا بخاطر اعتراض کی چیزی تغییر کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کلی دانش آموز بخاطر پزشکی شب و روز ندارن خودشونو میکشن ، اونوقت یکی راحت میاد صاحب پزشکی میشه ب ...

ناراحت کننده؟؟

واقعا این چیزا ناراحتتون میکنه دیگه ؟

اینجا ایرانه عزیزم

همچین راجب این دختر حرف میزنند انگار برای اولین بار در طول تاریخ ایران یکنفر مفتی ب چیزی رسیده

خب اینهمه ادم بدون ذره ای تلاش با سهمیه رفتن تو دانشگاه نشستن جای کسایی ک شبو روز نداشتن از زحمت و مرارت و استرس این مبینا هم یکیش 

تازه این دختره باز رفته ی شلنگ تخته ای انداخته برا خودش حدقل اون بخورو بخاب هایی ک اکبند اکبند دانشگاه رفتنو دکتر شدن ک وضعشون داغون تره

خیلی وقته اینجا رو اب برده 

حالا باقی جایگاههایی پزشکی بگیرن

اون وقت نداشته درس بخونه ما وقت نداشتیم به ورزش برسیم ، خب کو مدال المپیک ما؟؟؟؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
من میگم اینجا بحث میکنن صداشون به کجا میرسه تا میام سایت خدایی ازاول تااخر صفحه مبینا ۱۸میلیارد بهش ...

چیزی هم تغییر نکنه همینکه چهار نفر این تاپیکا و کامنتا رو بخونن کافیه ، همینکه پسفردا مطب همچین افرادی نرن بسه ، همینکه چهارتا مامان کنکوری اینا رو ببینن و بفهمن کیا چطوری وارد رشته ها میشن کافیه 

قهرمان تکواندو امسال الانم میگه وقت نداشتم درس بخونم و پزشکی میخوام حتی کنکورم نداده مثی ک رئیس جمهو ...

عزیزم نگران این موضوع نباشید

همونطور که میدونیم چنان دختر تلاش ری هست که مدال اورده

پس عمرا اگه هوش و علاقه به پزشکی نداشته باشه ادامه نمیده

و برای زحمتی که کشیده و افتخار آفرینی که برای کشورمون داشته حق داره که این امتیاز رو داشته باشه

واحتمالا هر رشته ای رو که انتخاب کنه به خاطر اینکه دیگران ناراحت نشن که حق ما رو ضایع کرده براش یه صندلی اضافه در نظر بگیرن مثلا اگه قراره پزشکی تهران بخونه و مثلا صد صندلی برای اون رشته در نظر گرفته باشن الان اونو میکنن صد و یک صندلی هر چند این فقط یه حدسه

ولی بهتره دیدگاهمون رو نسبت به یه مدال آور برای کشورمون عوض کنیم و در برابرش سر تعظیم فرود بیاریم

در ضمن اون که اینقدر توی این سالها برای رسیدن به این مدال هزینه کرده مطمئن باش قدرت مالی داره که برای تحصیل رشته پزشکی توی کشورای دیگه هم هزينه کنه ولی ترجیحش کشور خودشه

لطفا بیاید دلشو تو فضای مجازی نشکنیم که از ایران دلشو نبریم

مطمئن باشید کشورای دیگه دنبال فرصتن تا بتونن این جواهر رو ازمون بدزدن

اون وقت نداشته درس بخونه ما وقت نداشتیم به ورزش برسیم ، خب کو مدال المپیک ما؟؟؟؟

عزیزم نفرات برتر کنکور هم امتیازات ویژه دارن

مثلا آقایون فکر میکنم تا رتبه سوم هر رشته معافیت سربازی دارن

البته دقیق یادم نیست ولی یه سرچ کنید میتونید بفهمید همیشه نفرات برتر یه امتیازاتی دارن

شما هم اگه نفر برتر شده باشی قطعا خیلی زود متوجه امتیازات ویژه خودت میشی 

دقیقاااا 

من ۱۵ سالم بود میرفتم کلاس تکواندو ، بابام گفت درست مهمتره یا ورزش! ولش کردم که بشم خانوم دکتر ، و بعد از دانشگاه حتی ذره ای وقت ورزش نداشتم ، بعد این چ توقعی داره؟! من نه ولی هراران نفر بودن که میتونستن ورزشکار بشن ولی ترجیح دادن درس بخونن! مدال اونا کو ؟!

عزیزم نگران این موضوع نباشیدهمونطور که میدونیم چنان دختر تلاش ری هست که مدال اوردهپس عمرا اگه هوش و ...

اشتباهه باید بره همون کشورای خارجی بخونه ، ولی حتی صندلی اضافه نگیره! چ ربطی داره اخه؟! تکواندو و  پزشکی!

اشتباهه باید بره همون کشورای خارجی بخونه ، ولی حتی صندلی اضافه نگیره! چ ربطی داره اخه؟! تکواندو و پ ...

قبول دارم حرفتون 

همه چیزو در نظر نگرفتم

شاید چون نگران از دست دادن برترین های کشورمون بودم این حرفو زدم

ولی همچنان فکر میکنم حتی اگه میشد بره پزشکی هم بدون علاقه حاضر به ادامه دادن نمیشد

قطعا دیدید کسانی رو که با وجود داشتن هوش و استعداد و تلاش بازم وقتی متوجه میشن که اشتباه انتخاب رشته کردن و به پزشکی علاقه ندارن حاضر به ادامه دادن نمیشن