2777
2789

مگه دیپلم تجربی نداره ؟

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی‌یار شمارو به امام حسین تاپیک مبینا رو تعطیل کنید اسم مبینا رو فیل تر کنید دیوونه شدیم @niniyar ...

شرکت تو تاپیک ها دلبخوای هست میتونید اینذ  چند روز که بحثش داغه نیاید

نی نی‌یار شمارو به امام حسین تاپیک مبینا رو تعطیل کنید اسم مبینا رو فیل تر کنید دیوونه شدیم @niniyar ...

نیا خب 😐

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یک جوری همه ناراحتند انگار همه رتبه بالا آوردن برای پزشکی

وقتی کلی دانش آموز بخاطر پزشکی شب و روز ندارن خودشونو میکشن ، اونوقت یکی راحت میاد صاحب پزشکی میشه بله خیلی ناراحت کننده است

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

چه حرفا وقت نداشتم کنکور بخونم 

خب کسایی ام که از همه زندگیشون گذشتند تا کنکور قبول بشند اگه کنکور نبود می تونستند المپیک تلاش کنندو  برنده بشن 

هر چیزی جای خود داره المپیک چه ربطی به پزشکی داره

دختر ترک

نه اتفاقا بذارید این چیزا پربازدید بشه بلکه مردم حداقل بفهمن کجا دارن زندگی میکنن ، هیجایی نیست که بتونیم اعتراض کنیم ، این سهمیه ها باید برداشته بشه چه المپیک چه ایثارگری

خودشو در مخمصه بدی قرار داده یکی از منفورترین افراد جامعه میشه و این براش اصلا خوب نیست مگر اینکه مهاجرت کنه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

ولی هر چی مبینا دور من بوده عفریته بوده اینم روش😔😂از همون اول از مبینا ها بدم میومد،،البته اونایی که من می‌شناسم و دور برم هستن که میگن به بقیه کار ندارم بر اساس شناخت خودم گفتم😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آره زور داره طرف حتی به خودش زحمت نداده سه ساعت سر جلسه کنکور بشینه و نهایی هاشو امتحان بده بعد انتظ ...

فکر کنید! حتی استرسشم نداشته چقدر بخاطر این استرس کنکور جوونای مردم سکته زدن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖