2821
2789
عنوان

معاینه ماما

696 بازدید | 28 پست

بچه ها من فعلآ نمیتونم حضوری برم معاینه

تو اینترنت برای ماما عکس ه.ا.ی.م.ن فرستادم 

گفت قسمت ۵ تا ۶ خراشیدگی داره دچار اسیب شده 

گفت شاید مادرزادی باشه نگران نباش 

گفت باید حضوری معاینع کنم برگه بدم

بنظرتون برگه به پرده اسیب دیده یا دچار خراشیدگی شده باشه میدن؟🥲

(خودم موافق برگه نیستم اما مجبورم) در ضمن گفت حلقوی پر فوره هستی 

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.

حلقوی پر فور چجوزیههه عکس گرفتی فرستادی؟! پول داد این؟! 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه برگه میخوان

بله 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

آره تو برنامه لونا

چه برنامه ایه و از کحا معلومه دکتر خانمه یا اقا

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
عزیزم میدونم شرایطی که داری اذیتت میکنه،قبلا رابطه سطحی نداشتی؟

🥲داشتم اما کامل نبود. 

ولم کرد خیانت کرد

نمیدونم الان میخام ازدواج کنم میترسم حس میکنم این اسیب دیدگی باعث مشکل شه

خون نیاد یا هرچیز دیگ

ماما گفت احتمال زیاد از بچگی و حالت مادرزادی پردته

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.
🥲داشتم اما کامل نبود. ولم کرد خیانت کردنمیدونم الان میخام ازدواج کنم میترسم حس میکنم این اسیب دیدگی ...

اینا فقط ترسهای ذهن خودت هستن،توبه کن و از خدا بخواه آبروتو حفظ کنه،انقدم نشخوار ذهنی نکن