2777
2789
عنوان

جوش صورت

58 بازدید | 5 پست

برای جوش های زیر پوستی (واقعا رو مخ )درسته دیده نمیشه ولی زیر نور لامپ یا وقتی کرم میزنیم دیگ خودمون متوجه 

درمانی محصولی روتین که واقعا جواب داده باشه دوستان تجربه دارن 

پوست ب شدت حساس مستعد جوش دارم عمده جوش ها زیر پوستی هم ب دلیل استفاده نکردن از میسلار واتر بود یا با ژل یا فوم میشستم 🤦‍♀️

و همچنین (((((جوش ها سر سیاه)))))واقعا رو مخ 🤧🤧

ممنون میشم تجربه و راه ها ک جواب پس داده ب اشتراک بزارید که ب درد من و سایر دوستان هم بخوره🌱❤️

من تاپیک ها بعضا خوندم  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8852828/%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa%db%b2%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87-%d8%ac%d9%88%d8%b4%d8%b1%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%86-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%db%8c-%da%86%db%8c%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%85-%da%a9%d9%87-%d8%aa%d9%88-%db%b6-%d9%85%d8%a7%d9%87-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1-%d8%b9%d8%a7%d9%84%db%8c-%d8%b4%d8%af

این مورد واقعا مطالب خوب ولی تونر نوتروژینا رو کهبرا بحث جوش ها سر سیاه الکل خالصه و برای پوست ها نازک و حساس واقعا اسیب زننده هس 

والا 

چند مدت بود صورتم وحشتناااااااک جوش،می زد یعنی جای خالی دبکه نبود ..‌

عرق کاسنی ،گلاب ،بیدمشک ،خار مریم ،شاطره گرفتم و قاطی کردم و یه استکان صبح و یه شب می خورم . 

صابون حنا و سدر خریدم . روزی دوبار می شورم .

با کرم مرطوب کننده برای صورت های اکنه دار و لک دار

و ژل الائورا 

از همون روز اول جوشام خابیدن و خییلی بهتر شدن خیییییلی 

چون مشکل از طبع گرمم بود . 

الانم کافی گرمی بخورم جوش می زنم .‌چون حالت تعادل رو رعایت نکردم .

ولی الان جوشهام خوب شدن . و خیلی بهترن و تا ۲ ماه ادامه باید بدم . 

کل این داروها و عرق ها شد ۱ و ۲۰۰ تومن .‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چند مدت بود صورتم وحشتناااااااک جوش،می زد یعنی جای خالی دبکه نبود ..‌عرق کاسنی ،گلاب ،بیدمشک ،خ ...

اره عزیزم اولا ممونم بابت توضیحاتت🌱🤍

جوش ها قرمز و بیرون از پوستت میزد درسته؟؟  دقیقا ای عرق کاسنی و شاتره و بقیه ک گفتی من خوومم ی دوره مصرف واقعا خوبببب 

صدر ماست هم خوبخ برای جوش ها ک پوست بیرونه ب قولی 

مشکل من 🤦‍♀️جوش ها زیر پوستی تک و توک 

کاسنی شاطره میخورم روتین هم دارم شوینده ژل و فوم و تونر ضدحوش ویتالیر ک سالسیلیک اسیر دارا 

ولی خب کند  روندش 🤧

اره عزیزم اولا ممونم بابت توضیحاتت🌱🤍جوش ها قرمز و بیرون از پوستت میزد درسته؟؟ دقیقا ای عرق کاسنی ...

دکتر می گفت اونایی که طبع بلغمی دارن 

جوشهای زیر پوستی می زنن . طبع ت درست بشه جوش زیر پوستی ها می رن . 

اره جوش های من قرمز بود و از پوست بیرون می زدد.‌

دکتر می گفت اونایی که طبع بلغمی دارن جوشهای زیر پوستی می زنن . طبع ت درست بشه جوش زیر پوستی ها می رن ...

نه عزیزم 

خود ب خودی تمیزنه 

من ی مواقعی کرم خوب پاک نکنم  ایتجوری🤕