2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو تاپیکام گفتم دنبالش بگرد

شایدم پاوش کردم چون قفل بود فقط نوشتم که حاجت ،رفتم و توضیح داده بودم نمیدونم هستش یانه فقط اینو بودن رعایت کنی ب صلاتت باشه میگیری

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
شایدم پاوش کردم چون قفل بود فقط نوشتم که حاجت ،رفتم و توضیح داده بودم نمیدونم هستش یانه فقط اینو بود ...

عزیزم تو چقدر مراقبه میکردی؟؟؟من ارزوم واسه خودم محاله ولی یه حسی بهم میگه این بار به اون چیزی ک میخوام میرسم حس میکنم قراره واسم معجزه اتفاق بیوفته🥺 و اینکه عزیزم تو تو اون دورانی که تو ختم بودی واست نشونه میومد مثلا خواب میدیدی یا هرچیزه دیگه ایی ک خودت فک کنی نشانست؟؟؟

نماز شب برای حاجت های سخت خیلی خوبه من خودم فقط ۲ رکعت نماز میتونم بعدش یه تسبیح استغفار و بعد دعا ، ...

عزیزم الهی به خواسته دلت برسی 🥺🥺توروخدا واسه منم دعا کن بعد از ۹ سال بابام رضایت بده به عشقم برسم 🥺

عزیزم الهی به خواسته دلت برسی 🥺🥺توروخدا واسه منم دعا کن بعد از ۹ سال بابام رضایت بده به عشقم برسم ...

انشالله خوشبخت بشی و به خواسته ات برسی حتما برات دعا میکنم تو هم برام دعا کن ممنون

نماز شب برای حاجت های سخت خیلی خوبه من خودم فقط ۲ رکعت نماز میتونم بعدش یه تسبیح استغفار و بعد دعا ، ...

الهی که حاجت روا بشی....التماس دعا برای منم دعا کن....چه ساعتی نماز شب رو میخونی حتمن نصفه شب باید باشه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی که حاجت روا بشی....التماس دعا برای منم دعا کن....چه ساعتی نماز شب رو میخونی حتمن نصفه شب باید ب ...

ممنون همچنین شما،فکر کنم از ساعت ۱۲ تا اذان صبح،البته من ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح میخونم که فکر کنم این زمان دعا بیشتر اجابت میشه