2789
عنوان

میشه کمکم کنید

276 بازدید | 25 پست

من یکییو خیلی دوست داشتم خیلی

الانم دارم.وقتی باهاش حرف میزنم.گذرزمانو اصلا متوجه نمیشم

اونم به هیچکس محل نمیداد رفتارش بامن خیلی فرق داشت با بقیه

درصورتی ک بقیه جرعت نداشتن حرفی بزنن بهش من باهاش کل کل میکردم اونم کل کل میکرد و میخندید

حتی باهم رفتیم و دویدیم بیرون

اما یه طوریه رفتاراش یه وقت خوبه یه وقت بده همش میگه من اخلاقم همینجوری جدیه ولی درصورتی ک دیدم با بقیه میخنده

وقتی محلش نمیدم هی میاد دورم ولی وقتی دورشم و باهاش خوبم باز بی محلیم میکنه

مثلا امروز زنگ زدم بهش گفتم دارم میام ببینمت صداش درست نمیومد بهش گفتم وسط حرف زدنم یهو قط کرد

گفتم شاید خودش زنگ بزنه یا چ میدونم پیام بده ولی دیگه زنگ نزد یه رب بعدش زنگ زدم دوتا بوق خورد اشغال کرد.تا الانم هیچ پیامی نداده ک اومدی یا چی یا نتونستم جواب بدم

اینم بگم رل نیست دوستمه فقط چند سال بزرگتره ازن

ب نظرتون چیکاز کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی ،اصلا هیچ کاری نکن عزیزم،این احتمال داره تو رابطه باشه عزیزم نمی‌دونم ،اما شما با حفظ فاصله رفتار کن تا احترامت حفظ بشه،دمذمی مزاج خستت میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

یکی دیگه را داره بیخیال 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

خیلی دوستش دارم...بشدت ولی باید قلبمو خفه کنم

اگه بناست اینجوری رفتار کنه بهتره تمومش کنی تا بعدا دلت بشکنه عزیزدلم 

شدنیه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

درسته..کاش وقتی تکلیفشون مشخص نیس الکی با کسی خوب نباشن

همیشه گفتم و میگم عزیزم تا طرف مقابل جدی جدی جدی مطرح نکرده قصدش رو و نشناختینش کامل و دقیق اصلا هیچ فکری راجع بهش نکنین 

دورت بگردم امیدوارم بهترینها پیش روت باشه 🤍

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.