2777
2789
عنوان

شاید بمیرم

647 بازدید | 17 پست

به مرگ نزدیک شدم این روزا خیلی 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

ایشالا من هم بمیرم...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

واسه منم دعا کن زودتر بمیرم..

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هیچ وقت حال منو تجربه نکنید

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

چیشده عزیزم

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

چیشده عزیزم

حالم خوب نیست هیچی جواب نمیده

منم ی زمان طولانی دوس داشتم بمیریم از بس زیر فشار روانی بودم ولی از اون زمان گذشته و یادگرفتم ک میشه با درد و زخم هم زندگی کرد

نصیحت نمیکنم صرفا تجربه شخصیمه

منم ی زمان طولانی دوس داشتم بمیریم از بس زیر فشار روانی بودم ولی از اون زمان گذشته و یادگرفتم ک میشه ...

دلم نمیخواد بمیرم ولی به مردن افتادم

حالم خوب نیست هیچی جواب نمیده

مگه میشه راهی نداشته باشه 

چیشده

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

دلم نمیخواد بمیرم ولی به مردن افتادم

من مرده متحرک بودم،خیلی تلاش کردم از اون حال دربیام نتیجه ش شد رفتن تو پیله و دوری از بقیه

هنوزم انگار از داخل وجودم درد دارم ولی خب میشه با درد کنار اومد 

مگه میشه راهی نداشته باشه چیشده

اگه بگم شاید حالم بد بشه

قبلا گفتم یه سر برو تاپیکا قبل و برام دعا کن

فقط سوال نکن 😔

من مرده متحرک بودم،خیلی تلاش کردم از اون حال دربیام نتیجه ش شد رفتن تو پیله و دوری از بقیههنوزم انگا ...

منم چندین ساله گوشه گیر بودم فک میکردم افسردم 

اما دلیل دیگه ای داشت 

و الان که خودشو نشون داده داره منو میکشه