2777
2789
عنوان

عفونت واژن

83 بازدید | 2 پست

سلام من یه مدتیهک عفونت گرفتم همش داخل واژنم احساس داغی دارم )بخاطر تحریک جنسی و اینا نیست)ترشحات خیلی زیاد زرد رنگ و اینکه واژنمم یه حالت نبض مانندی پیدا کرده مث تحریک شدن خیلی عصبیم کرده به نظرتون این علایم طبیعیه نکنه یه مریضی دیگ گرفتم خیلی استرس دارمو میترسم تازه دارو گرفتم نمیدونم اثر میکنه یا نه کسی این مدلی بوده خوب شده باشه

عنبرنسارا ب چزار رو گاز و بعد بریز تو شیشه و بشین رو شیشه...

حداقل روزی یبار ...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

کاش بری دکتر زنان اون بهت دارو بده وقتی عفونت قطعی درمان نمیشه زود به زود عود میکنه، خواهرم سهل انگاری کرد دکتر نرفت با اون وضع حامله شد الان خیلی درد داره دارو هم نمیتونه زیاد استفاده کنه، خیلی نگرانیم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم