2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی

1172 بازدید | 20 پست

بچها من خانوادم خیلی مذهبی ان ولی من اینطوری نیستم...

وقتی سفری جایی میخوایم بریم همش قم و مشهد میریم 

وقتی گوشی دستم میگیرم بابام میگه به جای اینکارا پاشو نماز بخون نماز نمیخونی بخاطر تو برکت از خونمون رفته😭

وقتی لاک میزنم میگه برو گمشو پاک کن کافر 

بخدا خسته شدم دیگهههه 

الان تابستونه میخوایم برای بار دهم بریم مشهد بهشون گفتم خی ما که این همه رفتیم حداقل این هزینه سفر رو بزاریم کنار بریم جنوب رو بگردیم بریم کیش بریم سفرای گردشی طبیعت گردی مگه چی میشه اخه ؟😭همش سفرای زیارتی زده شدم دیگه بخدا 

دلم میخواد برم نمک ابرود تله کابین سوار شم 

برم کیش غواصی 

برم ترکیه کشتی سوار شم 

باباااا خب منم جوونم دلم گشت و گذار میخواد 🥺💔

بابام نفرینم کرد میگه مشهد رفتن لیاقت میخواد ایشالا خدا یه بلایی سرت بیاره محتاج مشهد بشی 😭💔

چیکار کنم از دستشون ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنممم اتفاقا چند روز دیگه ماهم قراره بریم مشهد

انقدر دوست دارم برم طبیعت گردی سمت شمال و....

تو اوج جوونی هیچ تفریحی ندارم بخدا 

خانوادم اصلا هزینه همچین سفرهایی نمیکنن 😭💔

ما خانوادمون مذهبیه ولی در کنار شهرهای زیارتی همه اینایی که گفتی رو رفتیم، به نظرم یکی از دلایلی که اصلا ما بچه ها هم مذهبی شدیم امر و نهی نکردن پدر و مادرمون بود، یادم نمیاد هیچ وقت پدر یا مادرمون تو این موارد به ما سخت گرفته باشن، همه ما آزاد بودیم 

ما هم مذهبی هستیم ولی خانوادت اشتباه میکنن . درسته دلشون زیارت امام رضا رو میخاد ولی تو قرآن اومده که به جاهای مختلف زمین سفر کنین و آیات و نشانه های خدا  رو از نزدیک ببینین.

علت اینکه با تو این طور رفتار میکنن اینکه تو هم باهاشون لج میکنی . 

برو مطالعه کن اطلاعاتت رو ببر بالا دین رو نه الکی پس بزن نه الکی قبول کن .

اگه مطالعه کنی اون وقت می فهمی چطور هم رفتار کنی

من‌مشهدو دوس دارم اما سفرای دیگه هم دوست دارم:)امیدوارم که به آرزوت برسی🤍

منم مشهد رو دوست داشتم ولی بخدا از بچگی انقدر رفتیم خسته شدم دوست دارم سفرای دیگه هم بریم در کنارش 

فقط سفر زیارتی نریم 💔😭

ما خانوادمون مذهبیه ولی در کنار شهرهای زیارتی همه اینایی که گفتی رو رفتیم، به نظرم یکی از دلایلی که ...

پدر مادر من میگن چون ما چادر سر میکنیم چون ما نماز میخونیم چون ما اینیم چون ما اونیم توهم بایدددد باشی بااایدد وگرنه اصلا زندگی نکن حق زندگی نداری

...

کسی ک واقعا مذهبی باشه این رفتار و گفتارو با بچه ی خودش نداره

الان به بابام گفتم مشهد نریم 

میگه کفر نگو خیلیا حسرت مشهد رفتن رو دارن 

نفرینم کرد که ایشالا محتاج امام رضا بشی له له مشهد رفتن بزنی