zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93006 عنوان میگه خپل شدی | مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 183 پست قدمو نمیدونم وزنم ۵۴ میگه خپل شدی شکم داری خواهرم من غذا زیاد نمیخورم تحرکم کمه یک ورزش بگین لاغر کنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/07/05 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 😆😆😆😆😆خدافظیه افسردگی و قهریه 😐 عکس بزار ...حالا اگه بهم نگنپسری
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 نه بابا ..خندم گرفت .قصد تمسخر نداشتم نه نگفتم مسخره کردی که 😊 لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 نه باباااااااااااا چرااااااااااااا اخه همه قدا بلنده بعدم خواستم عکس بزارم گفتی نه😢😢😢 لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 بزار دیگه فقط بخاطر تو😆😆😆واسا بیام لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93006 اخه همه قدا بلنده بعدم خواستم عکس بزارم گفتی نه😢😢😢 نگفتم نه اتفاقا ازت تعریف کردم کهههههههههههههههههههههههههههه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10112 الان زدم نت نوشته را لاغر کردن بخورید :( اخر شب هرچی بخوری باعث چاقی میشه چه برسه به پاپ کورن! 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 اخر شب هرچی بخوری باعث چاقی میشه چه برسه به پاپ کورن! راس میگی ؟؟ نمیدونستم پ خوبه شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93006 شکم نداریااااااااااااااا عروسکیه اندامت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 شکم نداریااااااااااااااا عروسکیه اندامت خخ نگفتم که دارم😅گفتم یکم فقط مشکلم قدمه لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10112 راس میگی ؟؟ نمیدونستم پ خوبه نمیدونم واللا دکتر به من گفت اینارو منم انجام دادم پارسال 48 کیلو بودم الان 58 شدم 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93006 خخ نگفتم که دارم😅 گفتم یکم فقط مشکلم قدمه قدتم که پاشنه بلند پوشیدی معلوم نیست کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.