zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 عنوان میگه خپل شدی | مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 183 پست قدمو نمیدونم وزنم ۵۴ میگه خپل شدی شکم داری خواهرم من غذا زیاد نمیخورم تحرکم کمه یک ورزش بگین لاغر کنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/07/05 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 خیلی پر رویی .....شما جواب منو ندادی ؟؟؟ بی ادب ! پررو چرا ؟ انقد سختته جنسیتتو بگی ینی ؟ اصن نگو :) شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 عهههههههههههه دوسال دیگه وقت دااااااااااااارم اره ولی زیاد بلن نمیشه 😕شاید ۵ سانت لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 ۱۹ سالمه تا ۲۵ بلن میشه نه بابا ..۲ سال بعد از شروع پریود ..صفحه رشد بسته میشه ..دیگه قد آدم بلند نمیشه که
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 اره ولی زیاد بلن نمیشه 😕شاید ۵ سانت خیلیه 5 سانت 165 میشه 170 عالیه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 واااا. چرابهش شک داری😂 پستاشو بخون از اول . من توهین یا تهمت نزدم ک فقط پرسیدم میپیچونه :\ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 بی ادب ! پررو چرا ؟ انقد سختته جنسیتتو بگی ینی ؟ اصن نگو :) برات گزارش رد کردم
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 اره ولی زیاد بلن نمیشه 😕شاید ۵ سانت ن بابا .. کی اینو گفته بهت ؟ مطمعنی؟؟؟ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 نه بابا ..۲ سال بعد از شروع پریود ..صفحه رشد بسته میشه ..دیگه قد آدم بلند نمیشه که همه میگتن اما خلافشم دیدم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 نه بابا ..۲ سال بعد از شروع پریود ..صفحه رشد بسته میشه ..دیگه قد آدم بلند نمیشه که اخه خیلیا گفتن میشه تا ۲۵ از یکی دو نفرم نشنیدن که تو نتم خوندم لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 برات گزارش رد کردن بسلامتی و دل خوش شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 اخه خیلیا گفتن میشه تا ۲۵ از یکی دو نفرم نشنیدن که تو نتم خوندم اونم خیلیا میگن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 خیلیه 5 سانت 165 میشه 170 عالیه خوشبحالت چقدر اینجا بلدن همه😢😢😢 ای خدا افسرده شدم لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
lia73 عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1982 برات گزارش رد کردم چ کاریه زرتی گزارش میزنید یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 خوشبحالت چقدر اینجا بلدن همه😢😢😢 ای خدا افسرده شدم متر نکردمماااااااااااااا الان یکی گفت شاید کوتاه ترم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 هیچکدوم خانم محترم هستم اینو بخون بی ادب .....لازم نبود به شما جواب پس بدم