zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 عنوان میگه خپل شدی | مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 183 پست قدمو نمیدونم وزنم ۵۴ میگه خپل شدی شکم داری خواهرم من غذا زیاد نمیخورم تحرکم کمه یک ورزش بگین لاغر کنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/07/05 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 باتواما بی ادب ...فکر کن آقا هستم...اصلا باید به شما پاسخگو باشم ؟؟؟؟
lia73 عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1982 ازکجا معلوم ؟؟؟ واااا. چرابهش شک داری😂 یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 بی ادب ...فکر کن آقا هستم...اصلا باید به شما پاسخگو باشم ؟؟؟؟ شما چی از کجا معلوم آقا نباشی ؟؟؟
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 من روزایه فرد صبا میرم جدی خیلی خوبه بدنم کاملا رو فرم اونده فقط باید سعی کنم قدمو هم بلن کنم چندسالته ؟ قد هنوز بلند میشه مگه؟ میرم تو کارش ان شالله خوش حال شدم بی ام آییم نرمال بودد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10112 😐من هر روز لاغر تر میشم احساس میکنم تو شکمم همه غذاهارو یکی میخورده واسه هوددم نمیمونه باورت میشه ا ... سیب زمینی زیاد بخور و بعده هر وعده دو لیوان اب بخور شب قبل از خواب هم پاپ کورن بخور اگه صورتتم لاغره ناشتا ژله بخور تاثیرشو من دیدم 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 بی ادب ...فکر کن آقا هستم...اصلا باید به شما پاسخگو باشم ؟؟؟؟ چون جواب سوال شکلک نیس :\ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 چندسالته ؟ قد هنوز بلند میشه مگه؟ میرم تو کارش ان شالله خوش حال شدم بی ام آییم نرمال بودد ۱۹ سالمه تا ۲۵ بلن میشه لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 ۱۹ سالمه تا ۲۵ بلن میشه عهههههههههههه دوسال دیگه وقت دااااااااااااارم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 سیب زمینی زیاد بخور و بعده هر وعده دو لیوان اب بخور شب قبل از خواب هم پاپ کورن بخور اگه صورتتم لاغره ... پاپ کورن کالریش چقده؟ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
مو_مشکی عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 2890 چون جواب سوال شکلک نیس :\ خیلی پر رویی .....شما جواب منو ندادی ؟؟؟
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 سیب زمینی زیاد بخور و بعده هر وعده دو لیوان اب بخور شب قبل از خواب هم پاپ کورن بخور اگه صورتتم لاغره ... نه چهرم تو پره خدارو شکر اندامم بد نیستا دوسش دارم فقط از اینکه خیلی میگن چاق شو😕😕😕باشه ممنون حتما میخورم 😊😊😊 لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
maloosak_khanoom عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4034 ۱۹ سالمه تا ۲۵ بلن میشه عه جدی؟؟؟؟ چجوری باید بلند کنیم؟ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10112 پاپ کورن کالریش چقده؟ نمیدونم عزیزم من خیلی لاغر بودم متخصص تغذیه گفت اینارو 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
فااطیماا عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 عه جدی؟؟؟؟ چجوری باید بلند کنیم؟ اره من که شنیدم بلن میشه باید بری ورزش تو بدن سازی اونجا قدت چنده؟ لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 مرسی داشتم میخوابیدم بگهم گفت خپلی واینا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.