2789
عنوان

شرایط زندگیم

291 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من چن ماه دیگه ۲۴ سالم میشه وقتی ازدواج کردم شوهرم اجازه نداد دانشگاهمو ادامه بدم ،کلا ی اخلاقی داره خوشش نمیاد زن زیاد از خونه در بیاد چندبار بهش گفتم برم باشگاه اما خب موافقت نکرد هر چند خودمم میدونم برم بی فایدس 

کلا سرم گرمه کارای خونس دلم ب خونه زندگیم خوشه اما وقتی میرم اینستا ناامید میشم همه یا باشگاه میرن یا سرکار یا دانشگاه واقعا این چیزا تو اینستا واقعیته همش؟چ پیشنهادی داریم واسم توی خونه ک ازین یکنواختی دربیام

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالت

چرا؟

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
باشگاه بروحتتتتتتتمن حتتتتتتتمن حتتتتتتتمن باشگاه بروگواهی نامه بگیرکلاس هم نقاشی و خطاطی و قلم زنی ...

میگم‌شوهرم موافق نیس با بیرون رفتن

دانشگاه پیام نور ثبتنام کن ک فقط موقع امتحانا حضوری بری. 

کتاب بخون. همکاری در فروش میتونی انجام بدی بصورت آنلاین شاپ. یا یچیزی بیار تو خونه بفروش ب در و همسایه. 

ی کلاس مجازی ثبتنام کن. همه چی الان مجازیش هم هست حتی همون دانشگاه دولتی بعضی رشته های مجازی داره. 

عزیزم از خودت نزن بخاطر خودخواهی همسرت. بگو خودت یه هفته شبانه روز بمون خونه ببینم میتونی تحمل کنی. ...

اخه لاغرم هستم گفتم شاید باشگاه بدترم کنه

منم همینطور شد نذاشت ادامه تحصیل بدم 

بقول شما حتی باشگاه نمی‌داشت برم 

اما دید من واقعا زن خونه نیستم و مال بیرونم 

آرایشگری یاد گرفتم سالن زدم

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️