2777
2789

حسرتش به دلم مونده هیچوقت نه از ظاهرم نه تیپ و لباس نه آشپزی  هیجی تعریف نکرده 

مثلا یه لباس بپوشم بگه بهت میاد یا آرایش کنم بگه قشنگ شدی یا بگه غذا امروز خوشمزه بود 

یا مثلا بگه مرسی که همیشه خودت مرتبی به خونه زندگی میرسی 

دلم گرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همینن دیگه یه مشت پشمالوی بی احساس 

مطمئن باش به چشمشون میاد ولی نمیگن

کافیه یه روز به هم ریخته باشی به خودت و خونه نرسی اونو سریع میبینن

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

خیلی تحمل کردم و میکنم سعی میکنم بیخیال باشم ولی نمیشه انگار نیاز دارم بهش ‌سختمه

منم... همیشه فکر میکنم هرکی دیگه جای من بود یکم ضعیف بود صدرصد خیانت میکرد، خیلی سخته کمبود این چیزا، فک میکنن همین ک کار کنن پول بیازن تمومه

خب باید به خودش بگی عزیزم، مردا همشون همینن

اصلا نمیشه بهش گفت . فکر میکنه همین که فعلا بحث و دعوایی نداریم زندگی داره پیش میره 

همه چی‌خوبه و من ایراد الکی میگیرم 

اما خب نمیدونم‌چرا نیاز دارم ابراز کنه که مثلا از زندگی باهام خوشحاله یا مثلا از ظاهرم خونه داریم تعریف کنه 

یجوری که حس کنم خوبم کافیم

مردا همینن دیگه یه مشت پشمالوی بی احساس مطمئن باش به چشمشون میاد ولی نمیگنکافیه یه روز به هم ریخته ب ...

به مرور زمان داغونم کرده همین کاراش باعث شده حساس بشم دلم نمیخواد به هیچ زنی اطراف نگاه کنه جشمش بیوفته با هیچکس گرم‌نگیره اینا رو بهش نمیگما تو دل خودم .

اما اگه به من اطمینان‌میداد که دوسم‌داره من زیبام ازم تعزریف میکرد اونوقت منم خیالم راحت بود و کاری به این چیزا ندارم 

الان حتی دلم‌نمیخواد تو اینستا عکس و فیلم‌زنا رو ببینه چون همش فکر میکنم من از نظرش خوب نیستم 

با اینکه به خودم‌میرسم به خونه و زندگی میرسم هیکل و ظاهرم خوبه

منم... همیشه فکر میکنم هرکی دیگه جای من بود یکم ضعیف بود صدرصد خیانت میکرد، خیلی سخته کمبود این چیزا ...

دقیقا . منم خیلی کمبود این چیزا و محبت دارم 

خودم‌خیلی میرم‌سپتش بهش محبت میکنم‌شاید اونم‌جواب بده اما ...

باهم‌خوبیم مشکلی نداریم اما کمبود محبت و توجه دارم 

فکر میکنم این موضوع داغونم کنه .

هروقت میریم تو جمع خانواده توجه مردای فامیلو به زناشون میبینم دلم‌میگیره با خودم میگم مگه من چی کم دارم که یه بارم ازم تعریف نکرده؟ 

کلا بعضی از آقایون اینجورن من هم دوست داشتم همسر آیندم تعریف کنه ازم شوخی و خنده و اینا ازاینا ک قشنگگگ با خانومشون مچ میشن ولی خب شوهر من اینجور آدمی نیست هم خجالت میکشه همم میگ خب من دوست دارم دیوانه من ازاین کارا بلد نیستم فقط وقتی دعوا میکنیم بعدش میگه دوست دارم و فلان تفاوت سنیمون هم کمه

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم
دقیقا . منم خیلی کمبود این چیزا و محبت دارم خودم‌خیلی میرم‌سپتش بهش محبت میکنم‌شاید اونم‌جواب بده ام ...

دقیقااااا ما با مادرشوهر و خواهرشوهر و همسرش میریم بیرون خواهرشوهرم ک مثلا دختره روش میشه آویزون شوهرش بشه و یا دستشو بگیره حین راه رفتن ولی من دست شوهرمو میگیرم میگ ول کن زشته بابا لوس بازیه 

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم