خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 عنوان این چه دردیه 102 بازدید | 14 پست موقع پریودی علاوه بر درد شدید و وحشت ناک زیر شکم و کمر و دل درد و نفخ و هزارتا درد دیگه احساس کشش یه چیزی داخل بدنم به سمت زمین دارم این چه جوری هست؟ و چرا این جوری هست؟همش فکر میکنم سرطان دارم 😢😢 1403/05/24 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 میشه رحمم رو بردارم خیلی وقتا بهش فکر میکنم البته تازه عقد کروم و هنوز ازدواج نکردم
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 4036 نمیخوای مادر بشی؟پریودی بزرگترین نعمت برای زنمادرشوهرم توسن ۴۰ سالگی بخاطرفیبروم و چسبندگی شدید رحمشو برداشت از اونموقه هرروز مریضه تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 نمیخوای مادر بشی؟پریودی بزرگترین نعمت برای زنمادرشوهرم توسن ۴۰ سالگی بخاطرفیبروم و چسبندگی شدید ... اره دوس دارم ولی این درد رو از ۱۴ سالگی دارم تحمل میکنم هنوز برام عادی نشده بعددچرا هر روز مریضه؟
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 شما سینه درد هم دارید موقع پریودی؟ تغییر در اندازه اش هست و حساس میشه ولی درد شدید توی سینه نه کل بدنم درد میکنه دیگه اون مهم نیست
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6508 من به حدی درد میکشم که میگم فقط بمیرم.یک هفته قبلش هم حال روحیم بشدت خراب میشه و غم دنیا رو دلم میشینه.حالت تهوع وسر درد هم میشم...بعد زایمانام اینطوری شدم
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 من به حدی درد میکشم که میگم فقط بمیرم.یک هفته قبلش هم حال روحیم بشدت خراب میشه و غم دنیا رو دلم میشی ... منم همین جوری میشم از لحاظ روحی داغون میشم و عصبانی و بعدش بشدت زار میزنم
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 4036 اره دوس دارم ولی این درد رو از ۱۴ سالگی دارم تحمل میکنم هنوز برام عادی نشده بعددچرا هر رو ... همه ی هورمونا بدن با همین پریودی تنظیمو ترشح میشه وقتی پریود نشی تخمدان ها کار نکنه پوکی استخوون افسردگی مشکلات خودایمنی میاد سراغ ادم شما برو دکتر قرصی چیزی بهت بده که علائمتو کنترل کنه من خودم درگیر پی ام س بدی میشم دکتر بهم قرص گلمغربی روپیشنهاد داد تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6508 منم همین جوری میشم از لحاظ روحی داغون میشم و عصبانی و بعدش بشدت زار میزنم منم همینم ولی چون مادرم وزن باید مثل خر کار کنم آشپزی نظافت رسیدگی بخونه وبچه شیطون.حق اعتراض واستراحتم ندارم
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 همه ی هورمونا بدن با همین پریودی تنظیمو ترشح میشه وقتی پریود نشی تخمدان ها کار نکنه پوکی استخوون ا ... من بیماری خود ایمنی ام اس هم دارم
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 5343 منم همینم ولی چون مادرم وزن باید مثل خر کار کنم آشپزی نظافت رسیدگی بخونه وبچه شیطون.حق اعتراض واسترا ... اخی
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 4036 من بیماری خود ایمنی ام اس هم دارم عزیزمممم پس این بدن درد و حس کشیدگی که میگی شاید از این باشه دیگه با دردای پریودی قاطی بشه دیگه خدا میدونه ان شالله خوبمیشی تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...