2777
2789
عنوان

کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست

سلام عزیزم

اگه پرولاکتینت بالا نیست ، از روز پنجم پریود تا روز دوازدهم ، یعنی هشت روز. ، ناشتا یک چهارم لیوان عرق رازیانه بریز و بقیه اش آب جوش بریز ، مثل چای بخور

بهتره با خرما بخوری

تخمک گذاری رو منظم میکنه که به باردار شدن کمک میکنه

ان شاءالله بزودی باردار میشی و برات می مونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

من پلی کیستیک نبودم ولی بدون علت باردار نمیشدم حتی آی یو آی هم کردم با شش تا تخمک نشدم دارو گذاشتم کنار چهار ماه بعدش طبیعی باردار شدم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کارم فقط شده دعا کردن...دیگه بریدم...

اگرحوصله ی پیگیری کردن درمانت رو داری حداقل برای چندماه من میتونم کمکت کنم 

محصولاتی دارم که میتونه کمکت کنه طبیعی باردار بشی

اگه دوست داشتی با ت(لگرام پیامم بده تا بیشتر راهنماییت کنم عزیزدلم

سلام . عزیزم امیدت به خدا باشه . من پلی کیستیک نبودم همه آزمایشها خوب بود و تخمکهای خوبی داشتم ولی باردار نمی شدم ، حتی ای یو ای کردم ولی نشد. 

منم همه چیز رو گذاشتم کنار و رسیدم به زندگی ، ماه بعدیش باردار شدم. 

یکی از آشناهای ما ، پریودی خیلی نامنظمی داشت و هفده سال بچه دار نشد و تحت فشار عصبی بدی بود ، بعدش وقتی رفت دنبال اینکه یه بچه به سرپرستی قبول کنه ، چون دیگه فشار عصبی نداشت و آرامش پیدا کرده بود هنوز تو مراحل اول بودن که حامله میشه و آلان دخترشون دو سال و نمیه هست. خدا رو شکر. 

خلاصه تنها داروی بارداری »: آرامش

آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.