2777
2789
عنوان

شیرم کمه

2627 بازدید | 27 پست

شیرم خیلی کم شده اوایل خوب بود ولی الان شبا اصلا شیر ندارم روزام خیلی کم شیرافزا گرفتم قرصشم همینطور دمنوش رازیانه م امتحان کردم بخدا موندم چیکار کنم 

چایی و مایعات زیاد بخور

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شیر افزا و اینا که قوت نمیده به شیر،تاثیرم نداره تو زیاد شدن والااا

اگه واقعن بخور هستی چنتا چیز که دکتر به من گفت بخورم و بهت میگم 

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

بارهنگ بخر بعد بریز تو یه پارچ شیشه ای در دار بعد بزار آب جوش بیاد بریز توش نبات هم بریز بعد درشو بزار تا دم بکشه بزارش تو یخچال هر وقت تشنه شدی ازش بخور انقدر شیر میاد تو سینه که قلمبه میشه و درد می گیره

چيزايي كه باعث شد شيرم زياد بشه اول قطره شيرافزا كه دو برابر دستور ميخوردم يعني اگه نوشته بود ٣٠ قطره من ٦٠ قطره خوردم هر بار.ماهي عاليه عاليي.دلستر.ماهيچه.لبنيات.آجيل.ان شالله كه شيرت خوب بشه

خامه یا سرشیر صبح ها

شیر پرچرب از این پاستوریزه ها نه ،از لبنیاتی بگیر بجوشون روزی دو لیوان 

خرما ، 

فندق و بادام خام(من موقع خواب میخوردم )

اللخصوص پاچه گوسفند یه روز در میون 😋

دلستر همراه غذات...

اب میوه طبیعی

من شیرافزا رو با اینا گذاشتم کنار

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد