2777
2789
عنوان

صحت داره؟؟!

564 بازدید | 13 پست

سلام

عزاداری هاتون قبول...

امروز تو Tv میگفت که تعداد روزانه ی طلاق،از ازدواج که هر روز اتفاق میوفته، بیشتره!!

یعنی اگه 500 تا ازدواج بین در کشور هر روز سر بگیره، 550 تا طلاق هم اتفاق میوفته!

با اینکه باور و درکش برام راحت نیست، ولی خیلی ناراحتم کرد... واقعا انقدر اوضاعمون داغون شده؟؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می گفتن قراره مشاوره های قبل از ازدواج صورت بگیره. اگر اینجور بشه خوبه

اونایی ک تصمیم گرفتن ازدواج کنن ب نظرت ب حرف مشاور گوش میکنن؟

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
اونایی ک تصمیم گرفتن ازدواج کنن ب نظرت ب حرف مشاور گوش میکنن؟

لا اقل اونایی که به اجبار والدین دارن ازدواج می کنن به نفعشونه

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست

یکی از علتهاش اینه که ملاکهای ازدواج عوض شده،قبلا دنبال دختر خانواده دار و با حیا ميگشتن،الان بدنبال دختر کارمند،پولدار،پلنگ خوب وقتی کسی. معيارش غلطه بالاخره به ته  خط ميرسه

قدیم بود که میسوختن و میساختن الان خداروشکر دید مردم نسبت به طلاق و زن مطلقه بهتر شده لازم نیست از ترس حرف مردم خودتو  بدبخت کنی!من که هر چی بره بالاتر خوشحال تر میشم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

ما از نسلی هستیم که وقتی یه قوری میشکنه عوضش میکنیم اما نسل قبل از ما اون قوری رو بند میزدن و استفاده میکردن الان تو همین نی نی سایت تا یه بنده خدایی میگه به مشکلی برخورده انقدر زود همه نسخه ی طلاق مییچن و میگن وای تو چطور با این مرد موندی که بنده خدا مجبور میشه از شوهرش دفاع هم بکنه درسته؟ گاهی اوقات طلاق بهترین راهه اما آخرین راه

🖤 
ده سال پیش که من ازدواج کردم که بود😣

آخ آخ ازدواجت اجباری بود؟

شکرخدا پدر و مادر من همچین اخلاقی نداشتن

مامانم ک میگفت اصلا ازدواج نکنین

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم