سلام من بين سن بارداري م با توجه به تاريخ پريود و سونو تفاوت هست ١٩ مرداد اولين روز پريودم بود و يكم مهر رفتم سونو كه ٥ هفته پنج روز نشون داد و لكه بيني هم دارم و فقط ساك مشاهده شد.يعني امكان داره سونو بعدي جنين و صداي قلبش ببينم و بشنوم پارسال سقط داشتم ديگه طاقت اينو ندارم😔😔😔
ربطی نداره ..من دوتا سقط داشتم قبلا..اولی پنج هفته به خونریزی افتادم..دومی 7 هفته سالم بود و قلبش میزد چند هفته بعد ک رفتم قلبش تو 9 هفته متوقف شده بود ازمایش ژنتیک دادم ک فهمیدم مشکل انعقادی دارم یعنی خونم غلیظ بود و به جنین نمیرسید دیگه الان روزی دوتا امپول میزنم
پس خداروشکر مشکلی نداری..پس نگرانیت بیخوده..انشالا دو هفته دیگه قلب کنجدت رو میبینی
انشاالله عزيزم دعا كنيد منو خيلي محتاجم به دعا
همسرم به زور داره منو ميبره سفر اينقدر كه از بارداري من نااميده هر چي مي گم ضرر داره مي گه وقتي جنيني نيست ضرري هم نيست 😔 هيچي من مثل ادمي زاد نيست نميدونم چرا
عزیزم زود رفتی سونو طبیعیه نبینه منم سقط داشتم سه ماه بعدش باردار شدم پنج هفته لک بینی و شش هفته خونریزی شدید داشتم با دفع لخته های بزرگ رفتم سونو ببینم بقایای سقط دارم دکتر گفت بچم قلب داره و سقط نشده الانم با دارو نگهش داشتم یکروز قطع کنم میوفتم خونریزی نگران نباش اگر مشکلی نداشته باشه میمونه انشاالله زود رفتی من لک بینی داشتم نرفتم دکتر تا بعد از خونریزی شش هفته و چهار روز بودم شما هم صبر کن زود بوده نگران نباش
آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
سلام عزيزم منم زود رفتم سونو بهم گفت پنج هفته و سه روز فقط ساك بارداري ديده ميشه دو هفته بعدخدارو شكر قلبشو ديد تازه ميگفت بين تاريخ پريودي و بارداريت فرق هست اما خب مشكلي نبود شكر خدا
ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)