2777
2789

دو هفته پیش روضه خونی داشت رفتم کمکش دست تنها بودم اینقد خم و راست شدم دلدرد خیلی بدی گرفتم روز اخر روزضه خونیش لکه بینی شدم زنگ زدم بهش گفتم اینجوری شدم نمیتونم بیام کمکتون فقط گفت خب بیا اینجا مواظبت باشیم گفتم ممنون خونه خودم راحت ترم، دیگه هیچی نگفت فرداشم پاشد رفت سفر شوهرش و پسرش خونه تنها بودن منم دیگه گرفتار نوبت دکتر و نوبت سونو اینا شدم با این حال هرروزم براشون غذا درست کردم فرستادم، از سفر برگشته چند روزه دیگه ن زنگی ن پیامی ن دعوتی ن واس جبران بگم از سفر چیزی اورده باشه برام،،، حتا سراغمم نگرفته حالا شوهرم هرشب هرشب گیر میده پاشو بریم خونشون منم هی بهانه میاوردم تااخر امشب گفتم تاخودش دعوت نکنه نمیام میدونسته مریضم بخاطر مراسم خودش ب من فشار اومد دلدرد کمردرد شدم اصلا ی زنگ نزد یا حتا واس جبران هرروزز غذا فرستادم زنگ نزد ی تشکر کنه کلی طرفام اونجاست یکی از ظرفامو یکم میوه ای غذایی چیزی میذاشت میفرستاد فقط میفهمیدم ک جبران کرده بس بود چیز زیادی نخاستم حالا شوهرم میگه تو سخت میگیری بخیال باش ادا درنیار😒😐گفتم احترام گذاشتم دلم میخاد احترام ببینم چرا مث اویزونا با این مریضی پاشم برم ب اونا سر بزنم هنوز همچنان خونریزی دارم 

حالا شما باشید کوتاه میاید برید؟ 

بسیار کار خوبی کردی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اخه واقعا مسئله بزرگی نیست خیلی از ماها لکه بینی داریمشما چه مشکلی دارید که با خم شدن دچار لک شدید؟

اصلا ربطی نداره نمیخام مریضیمو گردن اونا بندازم منظورم اینه میدونسته مریضم اصلا زنگ نزده حالمو بپرسه یا تشکر کنه واسوشن هرروز غذا فرستادم 

دیواره رحمم نازک شده

من میرم

جدی مهم نیست اینقد بی فرهنگ رفتار کنن باهاتون؟ من یکی واسم هل پوک جا ب جا کنه تشکر میکنم جبران میکنم یا بدونم مریضن حتا حضوری میرم سر میزنم... چی بگم بخدا 

من بیش از حد بهشون احترام میذارم واس همین توقع دارم خدایی توقع یه زنگ و پیام خیلی زیاد نیست

رفتی تو روضه اهل بیت کار کردی و بعد توقع و انتظار جبران داری؟ اونم از مادرشوهرت؟ 

اگر زندگی رو بدون توقع داشتن پیش ببری،  خودت اسودگیت بیشتر میشه. 

بعدشم خدمت به اهل بیت در هرنوعیش، نیاز نیست توقع جبران داشته باشیم.  این خاندان اونقدر اهل کرامتن بدهکار به کسی نمیمونن. 

شمااگر تو مجلسی کسی کار میکنی که صاحبخونه ظرف میوه بفرسته،  بنظرم کار نکنی بهتره. ارامشت بیشتر حفظ میشه.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

رفتی تو روضه اهل بیت کار کردی و بعد توقع و انتظار جبران داری؟ اونم از مادرشوهرت؟ اگر زندگی رو بدون ت ...

ن اصلا توقعم بابت روضه خونی نیس کجا گفتم بابت اون ازم تشکر کنه؟ من بابت این ک هرروز غذا فرستادم براشون توقع داشتم تشکر کنه یا جبران کنه و این ک میدونست خونریزی کردم مریضم عروسشم زن پسرشم ادم همسایشم مریض باشه ی زنگ میزنه بپرسه مردی یا زنده ای

جدی مهم نیست اینقد بی فرهنگ رفتار کنن باهاتون؟ من یکی واسم هل پوک جا ب جا کنه تشکر میکنم جبران میکنم ...

وقتی میری خونه شون بی احترامی میکنن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جدی مهم نیست اینقد بی فرهنگ رفتار کنن باهاتون؟ من یکی واسم هل پوک جا ب جا کنه تشکر میکنم جبران میکنم ...

اولا مریض نیستی. انقدر برا خودت بزرگش نکن.  از این جهت میگم که ذهن و باورت این میشه مریضی عجیب و سختی داری. 

دوما یادبگیر هرچیزی رو به خانواده همسرت انتقال ندی. 

اونا پرسیدن عروس نیستی؟ کجایی؟ حالت خوبه که برداشتی زنگ زدی من لکه بینی دارم؟ در حالت مردن هم باشی بهشون رو ننداز. بذار ذهن شون این باشه عروس شون سلامته. 

وگرنه دوبار بگی سرم درد میکنه، میگن ای بابا این که همیشه سردرد داره.  دهن به دهنم میچرخونن و بهت برچسب میزنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وقتی میری خونه شون بی احترامی میکنن؟

بستگی داره شوهرم باشه روسرشون میذارن منو تنها باشم گاهی خوبن گاهی فاز بیخودی میگیرن ادم حساب نمیکنن ولی من کلا مدلم همینه با همه با احترام برخورد میکنم دور و بریای من ازشون بپرسی حتا در حد ی نیم نگاهم از من بی احترامی هیچوقت ندیدن

عزیزم کاردرست روشماکردی بایدزنگ میزدن توجه نکن چی میگن بعت اگه اینطورقلبت واعصابت ارومتره نرو

دقیقا الان اینقد آسوده ام ک کاش همین بهانه ای بهش کمتر بریم ولی حدایی توقع زیادی نداشتم نمیدونم چرا شوهرم همش میخاد منو سرکوب کنه