2777
2789
عنوان

ایشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 24 پست
کشمش  پرهلو  یک عالم لواشک با طعم های مختلف  پرزردالو کشک رب چه حوصله هایی داشتن&n ...

کجایی بود خدا بیامرز؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ابتدا انگورها را نشسته خشك كنيد

بعد از اين كه تبديل به كشمش شد پاك كنيد بشوييد در ابكش ابش بره بعد روي پارچه تميز بريزين كامل خشك شه بعد ميتونين بذارين تو فريزر 

اگر قبل از خشك كردن انگورهارو بشورين كپك ميزنه نكنيد اين كارو

خب موقع خوردن بشور یک کم و خشکش کن لای دستمال نخی تمیز

خیلی بد میشه خیس که میشه مزه نداره

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
الان نشور وقتی کشمشت درست شدپاکشون کن بشورشون و دوروز پهن کن تا خشک بشن ،من همیشه کشمشو میشورم بعد ا ...

اهان 

عزيزم ابتدا انگورها را نشسته خشك كنيد بعد از اين كه تبديل به كشمش شد پاك كنيد بشوييد در ابكش ابش بر ...

خیلی ممنون باشه 

اصفهانی 

مادر بزرگ من تبریزی بود،زمستونها کرسی درست میکرد و نوهاش رو جمع میکرد و واسشون قصه شنگول و منگول و حبه انگور رو میگفت،هنوز ک هنوزه بوی چادرش توی مشاممه  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!