2777
2789
عنوان

ایشششش

506 بازدید | 24 پست

سلام   چرا هیشکی یه جواب درست نمیده ؟؟؟این سوال من و خواهرم و مادرمه انگوری که میخای باهاش سایه خشک درست کنی میتونیم بشوریم ؟؟؟خراب نمیشه؟کسی درست کرده😢😢😢

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون اینه که میخواین کشمش درست کنین؟سایه خشک چیه؟

اگه منظورتون کشمشه مادربزرگ من از نخ توی زیرزمین اویزون میکرد سالها پیش و به هر خوشه یک کیسه سفید گره میزد نمیشت قبلش 

یادش بخیر خیلی خوشمزه بود 

حال متکلم از کلامش پیداست
منظورتون اینه که میخواین کشمش درست کنین؟سایه خشک چیه؟ اگه منظورتون کشمشه مادربزرگ من از نخ توی زیرز ...

وای عین ننه جون من،اونم  سقف زیر زمین خونشون رو پر از انگور میکرد  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

خدا همه ی مادر بزرگهای سفر کرده رو رحمت کنه.یاد مادر بزرگم انداختیم

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
وای عین ننه جون من،اونم  سقف زیر زمین خونشون رو پر از انگور میکرد    

کشمش 

پرهلو 

یک عالم لواشک با طعم های مختلف 

پرزردالو کشک رب چه حوصله هایی داشتن 

چه دست های پربرکت و خوشمزه ای 

خدارحمتش کنه همیشه مشغول اماده کردن چیزای خوشمزه برای ما بود 

حتی فلفل های تند و سبز و قرمز رو به نخ میکشید تا خشک بشن بعد اسیاب میکرد کرفس کوهی یکک عالم میخرید  خشک میکرد شنبلیله و خیلی چیزای دیگه 

دستش مزه مهربونی مادرانه میداد

مامانم بعصیاشو هنوز ذوق داره انجام میده من ابدا !!طفلک نوه من 

حال متکلم از کلامش پیداست
منظورتون اینه که میخواین کشمش درست کنین؟سایه خشک چیه؟ اگه منظورتون کشمشه مادربزرگ من از نخ توی زیرز ...

خودمم پارسال درست کردم نشستم ولی وقتی درست میشه میخا بخوریم چندشم میشه به زور میخورم ...خیلی هم خوشمزه س

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
کشمش  پرهلو  یک عالم لواشک با طعم های مختلف  پرزردالو کشک رب چه حوصله هایی داشتن&n ...

وای لواشک هاش رو خودش میپخت ،پهن میکرد کف سینی های بزرگ وقتی میخوردی آب تو دهنت جمع میشد،دیگه از اون لواشک ها نخوردم  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!