یک ماه.مجازی بزار کنار.برو قدم بزن.پارک برو.کافه.کتابخونه....خرید....اگه بعد اینا بازم حالت بد بود بگو جادوت کردن.....خانم ها عادت دارن.برن اتاق پرده رو بکشن.درو ببندن.برق خاموش کنن.برن تو اینستا تلگرام.ساعت ها توش بگردن...معلومه آدم سالم هم بعد یه هفته مریض افسرده میشه..فکر میکنه جادو شده.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بعد ورداشتگفت بزودی یکی میاد زندگیتو خراب میکنه، البته اصطلاح زشتی و بکار بردمن خوبشو گفتم ، با منخوب نیستم،چرا؟ چونشوهرمسمتشوننمیره و بمنممیگه ازشون دوری کن چون همیشه فتنهمیکنن.بعد از زبونش پرید گف دعا همخواستی بگو برات جور میکنم ک منم کفتم ن من اهلش نیستم.واسه همین
گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...
مرسی چله بقره رو ورداشتم هرروز پخش میکنمالانم سوره تکویر رو خوندمپس هرروز بخونمتکویر رو ؟
اره صوتشو دانلود کن بزا ت خونه پخش بشه،میتونی بخور حضرت مریمو مراسماتشو انجام بدی ولی ب احتمال زیاد با همین بره اگ نرف اونو انجام بده،حرز امام جوادم برا خودتون بگیرین بببندین ب بازو قبلش فقد یه نماز مخصوص داره سایت ایت الله بهجت میفروشه حرزو