2821
2789
عنوان

سحر و جادو

145 بازدید | 14 پست

علائم‌کسی و برای خودشو زندگیش سحر وجادو کردن‌چیه؟

مثلا سنگینیش که‌میفته‌روآدم.چجوریه؟

چنروزه خوش نیست‌حالم

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

یک ماه.مجازی بزار کنار.برو قدم بزن.پارک برو.کافه.کتابخونه....خرید....اگه بعد اینا بازم حالت بد بود بگو جادوت کردن.....خانم ها عادت دارن.برن اتاق پرده رو بکشن.درو ببندن.برق خاموش کنن.برن تو اینستا تلگرام.ساعت ها توش بگردن...معلومه آدم سالم هم بعد یه هفته مریض افسرده میشه..فکر می‌کنه جادو شده.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونتون دلگیر میشه یه جو سنگینی ت خونه حس میکنی

اینو‌متوجه نشدن

ولی اخلاق شوهرم‌عوض شده تو خودشه همش

خودمم ۲هفتست‌سنگینم هربار یجاییم‌درد میگیره

خواهرشوهرم‌چنوقت‌پیش یه قفل امانت ازمون برد،میگم‌نکنه حرکتی زده

یک ماه.مجازی بزار کنار.برو قدم بزن.پارک برو.کافه.کتابخونه....خرید....اگه بعد اینا بازم حالت بد بود ب ...

نه خواهر، اصلا اهل گوشی ومجازی نیستم‌چی بشه بیام‌اینجا سربزنم.

بیرونم‌میرم.

اصلا یجوری شدیم

نه خواهر، اصلا اهل گوشی ومجازی نیستم‌چی بشه بیام‌اینجا سربزنم.بیرونم‌میرم.اصلا یجوری شدیم

اسپند دود کن..تو خونه.خودت ۵۰تا آیه ی قرآن هر روز بلند بخون....

اسپند دود کن..تو خونه.خودت ۵۰تا آیه ی قرآن هر روز بلند بخون....

مرسی حتما اینکارو میکنم.

میدونی چرا میگم جادو

خواهرشوهرم‌چنوقت‌پیش گفت بیا برات فا‌...ل تا...روت بگیرم

بعد ورداشت‌گفت بزودی یکی میاد زندگیتو خراب میکنه، البته اصطلاح زشتی و بکار بردمن‌ خوبشو گفتم ، با من‌خوب نیستم،چرا؟ چون‌شوهرم‌سمتشون‌نمیره و بمنم‌میگه ازشون‌ دوری کن چون همیشه فتنه‌میکنن.بعد از زبونش پرید گف دعا هم‌خواستی بگو برات جور میکنم ک منم کفتم ن من اهلش نیستم.واسه همین 

مرسی چله بقره رو ورداشتم هرروز پخش میکنم

الانم سوره تکویر رو خوندم

پس هرروز بخونم‌تکویر رو ؟

مرسی چله بقره رو ورداشتم هرروز پخش میکنمالانم سوره تکویر رو خوندمپس هرروز بخونم‌تکویر رو ؟

اره صوتشو دانلود کن بزا ت خونه پخش بشه،میتونی بخور حضرت مریمو مراسماتشو انجام بدی ولی ب احتمال زیاد با همین بره اگ نرف اونو انجام بده،حرز امام جوادم برا خودتون بگیرین بببندین ب بازو قبلش فقد یه نماز مخصوص داره سایت ایت الله بهجت میفروشه حرزو

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

مرسی حتما اینکارو میکنم.میدونی چرا میگم جادوخواهرشوهرم‌چنوقت‌پیش گفت بیا برات فا‌...ل تا...روت بگیرم ...

میدونم چی میگی.قران حتما بخون.سوره بقره هم بزار پخش بشه...

اره صوتشو دانلود کن بزا ت خونه پخش بشه،میتونی بخور حضرت مریمو مراسماتشو انجام بدی ولی ب احتمال زیاد ...

مرسی حتما دانلودش میکنم 

سوره تکویر هم‌مث بقره چله بردارم‌یا نه؟

[QUOTE=349628918]میدونم چی میگی.قران حتما بخون.سوره بقره هم بزار پخش بشه...[/QUOTE

حتما ،مرسس خواهر

مرسی حتما دانلودش میکنم سوره تکویر هم‌مث بقره چله بردارم‌یا نه؟

ن کلن اینارو نمیخواد چله برداری همینک ت خونه پخش بشه کافیه فقد فک کنم یه چن ماه زمان ببره ولی اثرش قطعیه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ن کلن اینارو نمیخواد چله برداری همینک ت خونه پخش بشه کافیه فقد فک کنم یه چن ماه زمان ببره ولی اثرش ق ...

مرسی حتما

ممنون از راهنماییت

خدا خیرتون بده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش