2777
2789
عنوان

پسر عمه

1689 بازدید | 15 پست

پسر عمم یک سال از من بزرگ تر از وقتی که من ۶ سالم بود من و پسر عمم اونجای خودمونو نشون همدیگه دادیم. 

و بعد از اون تا وقتی تقریبا ۱۰ سالم بود همیشه میفرفتیم زیر پتو و جاهای خصوصی همو لمس میکردیم و اونجای همو میدیدیم.  البته همیشه اون میگفت من بزرگ ترم باید من بیشر تورو لمس کنم و منم میزاشتمش. همیشه موقعی که همو میدیدیم میرفتیم یه جای خلوت یا زیر پتو و پسر همم اونجامو فشار میدادددددد و بعضی وقتها هم اونجاهامونو بهم میچسبودیم و بهم میمالیدیم.  بعد من که ۱۱،۱۲ سالم شد دیگه دوس نداشتم پسر همم لمسم کنه ولی خجالت میکشیدم که بهش بگم و همیشه خودمو ازش قایم میکردم ولی اونم بازم بهذلمس کردنم ادامه داد. اما بعدش من ازش دوری میکرم برای همین دیگه هیچکاری نکرده.  تروخدا کمکم کنید هنوزم که هنوزه خودشو سعی میکنه نزدیکم کنه. تازه این قضیه رو به پسر عمومم گفتهههه😭😭😭🥲😥😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی الان 12 سالته؟

🤣

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فقط باید بگم متاسفم واسه پدر ومادرت ک تورو تنها میذاشتن، اینها همه‌ش تقصیر پدر ومادراست ک نمیتونن درست ب بچه بفهمونن چی غلطه در صورتی ک اموزش میائل بصورت بسته باید ار همون بچگی باشه. بعصیها نمیدونن کارشون علطه وقتی میفهمن عذاب وجدان برای دختره

پسر افتخارم میکنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
فقط باید بگم متاسفم واسه پدر ومادرت ک تورو تنها میذاشتن، اینها همه‌ش تقصیر پدر ومادراست ک نمیتونن در ...

قبل هر چی یه پدر مادر باید رابطه ی جنسی خودشو و حریم رابطش رو مدیریت کنه

بچه ی ۶ ساله از کجا میفهمه

چون والدین اصلا به حریم رابطه توجهی نکردن

قبل هر چی یه پدر مادر باید رابطه ی جنسی خودشو و حریم رابطش رو مدیریت کنهبچه ی ۶ ساله از کجا میفهمهچو ...

بله اون درسته ولی همه میتونن کنترل کنن؟ خانواده.ی پسرعمه‌اش شاید کنترل نکردن وگرنه ی پسر ۷ ساله چرا باید این‌چیزها رو بدونه؟

میدونی مشکل کجاست پدر و مادرا زیاد اعتماد دارن ب بچه خواهر و برادرشون! این قضیه فقط واسه دختر نیست پسرم میتونه دچار این لمس وازار جنسی بشه.

در هر حال پدر و مادر باید حواسشون باشه، زمان ما تازه خوب بود، واقعا پدر و مادر شدن مسولیت سنگینی هست.

من همراه یکی از بچه های فامیل ی مدت رفتم مهد مربیشون‌ بصورت‌بسته میگفت و براشون توصیح میداد خیلی ها مادرا گفتن بهش بی‌حیایی ولی بنظرم موثره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بله اون درسته ولی همه میتونن کنترل کنن؟ خانواده.ی پسرعمه‌اش شاید کنترل نکردن وگرنه ی پسر ۷ ساله چرا ...

بچه ندونسته این کارو می‌کنه   از همون ۲ سالگی ندونسته و از روی لذت بچه ها این کارو میکنن

هیچ خبری نیست ...😉
بچه ندونسته این کارو می‌کنه از همون ۲ سالگی ندونسته و از روی لذت بچه ها این کارو میکنن

دو سالگی عجیبه برام، اکثر کسایی ک اسیب دیده بودن محدوده سنی ۶ تا ۱۱ سال بوده، خیلی وقتا ندونسته نیست کنجکاویه و بعضی بچه‌ها بیشتر میفهمن و انجامش میدن. با این حال چ ندونسته باشه چ کنجکاوی اموزش درست باعث میشه بدونه این کار غلطه

بدیختانه اینجور موارد دختر بیشتر اسیب میبینه چون میفهنه کارش غلط بوده و از طرفی پای ابروش توی فامیل وسطه و تهدیدم مبشه بعضا هم نمیتونن ب پدر یا حتی مادرشون بگن. من شنیدم ک حتی پسرم اسیب دیده

فکر کن طرف روانشناس بوده و طبیعتا اینجور موارد زو دیده بهش انگ بی حیایی زدن