2777
2789

منو اکسم باهم کات کرده بودیم بعد من رفتم گفتم رفیق معمولی باشیم اونم قبول کرد ولی بهم حس داشت اما دنبال عکسای...اره خلاصه منم ندادم بعد گفت فامیلمون از کانادا اومده دختره تو خونست پیشش نشسم منم گفتم برو اتاقی چیزی غیرتی شدم بعد گفت عکسو بده دیگه تشخیص بدم رنگتو منم گفتم نمیخام اونی که باید تشخیص بده میده (منظورم نفر بعدیه)بعد گفت توکه حس نداری بهم پس چرا روم غیرتی شدی؟

گفتم چه ربطی داره مارو رفیقامون غیرت داریم گفت چه ربطی داره منم روت حس  دارم 

بعد من سرد ج دادم

شب آنلاین شد دیدم پیام نداد منم گفتم نمیخای خرف بزنی خب نزن این کارا چیه گفت اره نمیخام دمت گرم و.. بلاک کرد کسی که تاحالا بلاکم نمیکرد و همیشه من بلاکش میکردم 

حالا من میخام ی تغییر خفن کنم ۲ماه دیگه بهش پیام بدم بگم اشتباه شد (قصدم اینه فقط ببینتم بسوزه)

نظرتونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش بهش پیام بدم؟

نه اصلا چرا باید تو پیام بدی اونی که بلاک کرده بزار بمونه تو لیست بلاک هات خودت تغییر کنی و بسوزنیش هرطور باشه با پیچ فیک اینا دنبالت میکنخ اگه نکنه هم یه روز میبینتت بزور میگفت عکس نود ندی کات می‌کنه ؟

تغییر فقط خوشگل شدن لاس زدن با بقیه

برا سوزوندن اون خودشا خراب کنه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔