2821
2789
عنوان

عروس جدیدمون

2600 بازدید | 107 پست

برادرم تازه عقد کردم ، حالا بماند که قبل عقد داداشم کلی اومد باهامون دعوا کرد که کادو خوب بدید بهش . هممون  سعی کردیم یک کادو خوب و آبرومندانه بدیم . حالا که رسیده نوبت به پاگشا ، داداشم میگه خانومم گفته به خواهرت اینا بگو چیزایی که من لازم دارم رو بخرن نه چیزای متفرقه . منم اعصابم خرد شد به داداشم گفتم این حرکت زشته که برای دیگران تعیین تکلیف میکنه . شاید کسی بودجش  کمه . آخه یعنی چی که مثلا به یکی بگی تو برو برام خرد کن بخر . شاید من دلم نخواد . شاید بخوام یک دست فنجون بهت بدم 

شما درست میگی

عروستون گرفته دستش برادرتون رو...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه عروس کاربلدی😄

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

گوش ندین

عروس واقعا بی ملاحضه و بی سیاسته!

نمیگه بعدا همینارو خانواده شوهر به روش میارن!

چ زشت واقعا

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

از این جنبه نگاه کن که نمیخواد چیزی بخرید که اضافه باشه و به دردش نخوره

نگفته که چیز گرون بخرید 

زنگ بزنید بپرسید چی لازم داره و حتی میتونید بگید میخوایید چقدر هزینه کنید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خب همون یه دست فنجونو ببین میخواد یا نه. سخت نگیر ما هم همینیم 

به خونوادمون میگیم چیزایی که لازم داریمو بگیرن طبق بودجشون

حتما ترورو خونواده خودش دونسته اینو گفته

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

این از الان معلونه ها خونه خراب کنه

بهش رو ندید 

داداشتو گرفته دستش 

مام یکی از اینا داریم 

کل دارایی خاندانو کشید بالا

تازه اولاشه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

آخه خدایی بعضیا واسه تازه عروس داماد ها کادوهای تکراری 

میبرن که به دردشون هم نمیخوره 

شاید منظورش این بوده که چیزای که لازمه و استفاده میکنن ببرین 

خودش گفت خرد کن میخواد؟؟؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲