2777
2789

منو اکسم باهم کات کرده بودیم بعد من رفتم گفتم رفیق معمولی باشیم اونم قبول کرد ولی بهم حس داشت اما دنبال عکسای...اره خلاصه منم ندادم بعد گفت فامیلمون از کانادا اومده دختره تو خونست پیشش نشسم منم گفتم برو اتاقی چیزی غیرتی شدم بعد گفت عکسو بده دیگه تشخیص بدم رنگتو منم گفتم نمیخام اونی که باید تشخیص بده میده (منظورم نفر بعدیه)بعد گفت توکه حس نداری بهم پس چرا روم غیرتی شدی؟

گفتم چه ربطی داره مارو رفیقامون غیرت داریم گفت چه ربطی داره منم روت حس  دارم 

بعد من سرد ج دادم

شب آنلاین شد دیدم پیام نداد منم گفتم نمیخای خرف بزنی خب نزن این کارا چیه گفت اره نمیخام دمت گرم و.. بلاک کرد کسی که تاحالا بلاکم نمیکرد و همیشه من بلاکش میکردم 

حالا من میخام ی تغییر خفن کنم ۲ماه دیگه بهش پیام بدم بگم اشتباه شد (قصدم اینه فقط ببینتم بسوزه)

نظرتونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاک کردن بچه بازیه

من هیچ کسو بلاک نمی کنم نهایت اینه که پیام رو نخونده پاک کنم

مگه اینکه طرف مزاحم سمچ باشه و از رو نره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

😐خدایی دوست معمولی بعد تموم شدن یه رابطه چه صیغه ایه!؟

وقتی رابطمون تموم شده چرا هی به زور داری ادامه اش میدی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
😐خدایی دوست معمولی بعد تموم شدن یه رابطه چه صیغه ایه!؟وقتی رابطمون تموم شده چرا هی به زور داری ادام ...

***رابطتون

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)