2821
2789
عنوان

شستن دست ها

152 بازدید | 9 پست

خیلی وسواس دارم شستن دستام نزدیک ۲۰ الی ۳۰ دقیقه طول میکشه ؟ چیکار کنم 

شستن دستاتون تو سرویس بهداشتی چقدر طول میکشه 

قبلا اینطوری نبودم یه ماهی میشه بعد از کنکور اینطوری شدم

لطفا برو مشاوره

ای وسواسه عزیزم  و هیچ اشکالی نداره که بهش دچاری

فقط باید جلو پیشرفتش رو بگیری 

منم یه زمانی درگیر وسواس بودم و حلش کردم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لطفا برو مشاورهای وسواسه عزیزم و هیچ اشکالی نداره که بهش دچاریفقط باید جلو پیشرفتش رو بگیری منم یه ...

کلا وسواس دارم ولی هی نوعش عوض میشه ؛ ۱۸ سالمه تقریبا از ۱۲ سالگی شروع شده ؛ اگه چند ماه دیگه  برم پیش مشاور درمان میشم ؟ همش فک میکنم خیلی دیره 

کلا وسواس دارم ولی هی نوعش عوض میشه ؛ ۱۸ سالمه تقریبا از ۱۲ سالگی شروع شده ؛ اگه چند ماه دیگه برم پ ...

نه هیچ وقت دیر نیس

منم همسن تو بودم که درگیرش شدم

توهم مطمئن باش که مشکلت حل میشه و یه زمان میاد که به همه روزای سختش میخندی

نه هیچ وقت دیر نیسمنم همسن تو بودم که درگیرش شدمتوهم مطمئن باش که مشکلت حل میشه و یه زمان میاد که به ...

وقتی از وسواسم خسته میشم نوعش عوض میشه ؛میترسم انقد خسته بشم دیگه بهداشتم رو درست رعایت نکنم

نه هیچ وقت دیر نیسمنم همسن تو بودم که درگیرش شدمتوهم مطمئن باش که مشکلت حل میشه و یه زمان میاد که به ...

من وقتی خسته میشم نوع وسواسم عوض میشه ؛ میترسم انقد خسته شم بهداشتموارد درست رعایت نکنم .

من وقتی خسته میشم نوع وسواسم عوض میشه ؛ میترسم انقد خسته شم بهداشتموارد درست رعایت نکنم .

نگران نباش طبیعیه

مشاور بری و صبور باشی درست میشه