2777
2789
عنوان

پس چرا...!؟

167 بازدید | 15 پست

پس چرا من پریود نشدم هنوز!؟مرداد (12تا 18پریود بودم)بعد از اون 3تا قرص اورژانسی خوردم بعد از یه هفته باز پریود شدم اونم یه روزه...از اونروز حالت تهوع میگیرم هنوزم نشدم...خیلی نگرانم بخدا...

همیشه یه هفته قبل از پریودیم حالت تهوع میگیرم اما از اون روزی قرصارو خوردم اینجوری شدم...الانم  این دو سه روزه علایم پریود دارم دلدردم اما نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثه توام .۵مرداد پری شدم ..بعدشم رابطه قرص اورژانسی یکی خوردم ١/۵لونژیل..که ٢٢مرداد پری شدم..دوباره چند تو شهریور رابطه داشتم اما قرص نخوردم...چون سطحی بود ..ده روز بعدش ولی باز قرص خوردم..تاالان پری نشدم..فردا دارم میرم ازمایش ..شاید اون سطحیه گرفته ...

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
منم بعد از اون رابطه داشتم اما محافظت شده بود و دیگه قرصی نخوردم...با این حال سه تا بیبی چک گذاشتم ا ...

من رفتم از منفی بود

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
سلام عزیزم؟جدی؟خدا کنه منم نباشم خیلی نگرانم 

بعداینکه قرص خوردی جلوگیری نداشتی؟من اینجوری بودم منفی بود