2777
2789
عنوان

حس پوچی دارم😔

401 بازدید | 30 پست

حس میکنم دیگه کاری واسه انجام دادن ندارم دیگه انگیزه ای ندارم چقدر زندگی بی ارزشه🖤

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

از هر لحظه ی این زندگی میشه لذت برد حتی از یک لقمه نون پنیر خوردن و یا دیدنِ یک برگ سبز از درخت یا پرواز پرنده ها چون همه چیز برای عشق و شادی و سعادت ما خلق شده.. نباید انقدر خودمون رو محدود به شرایط ها کنیم که نتونیم از زندگی لذت ببریم...شرایط ها موقتی هستند اما ما اَبدی و همیشگی هستیم...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هر لحظه ی این زندگی میشه لذت برد حتی از یک لقمه نون پنیر خوردن و یا دیدنِ یک برگ سبز از درخت یا پ ...

منم یه زمانی  نگاه تورو داشتم ولی نه دنیا جهنمه

ولی تو خیلی ارزشمندی و وظیفه ای داری دراین جهان.پیداش کن

به نظرم خلقت عادلانه نیست

این یک نگاه نیست این خودِ حقیقته..

تو شرایط عادی و نرمال این حرفا قشنکه ولی باید دید تو سختی هنوزم باور هست یا نیست 

معنی عدالت رو اشتباه متوجه شدی،همین شرایطی که داری بهترینه برای تو،باید بدونی چرا اومدی و چرا این آد ...

من فکر میکنم انسانها بخاطر ناتوانیشون این چیزا و ساختن این نگرش رو.وگرنه ورا یاید اصلا بگردیم چرا در دسترس نباشه این دور از رحم و انصافه شما یه بچه مظلوم ببینی تشنه باشه اب رو ازش قایم میکنی میگی بگرد پیدا کن؟یعد اونم قخاطر ناتوانیش و روحیه دادن یه خودش بگه  اینکارو کردی که من قوی بشم تلاش کنم😑اون وظیفشه تلاش کنه رشد کنه ولی شما هم اگه رحم داشته باشه راحت در اختیارش میزاری رحم و انصاف احازه نمیده بهت کاری کنی اون سختی بکشه

دنیای قبلی اون بچه خودش همه چیز راانتخاب کرده.قرار بر سختی کشیدن نیست،قرار براینه بدونی چراخلق شدی،دیدت اینه اگه تشنه ای باید عذاب بکشی،میتونی تشنه باشی وعذاب نکشی دست خودته،هراتفاقی بیفته واکنش تومهمه،همه چیز روهم قبلا دیدی و قبول کردی که بیای،ولی یادت نمیاد

دنیای قبلی اون بچه خودش همه چیز راانتخاب کرده.قرار بر سختی کشیدن نیست،قرار براینه بدونی چراخلق شدی،د ...

نه کسی این دنیا و ببینه محاله قبول کنه بیاد و انتخابش کنه

نه کسی این دنیا و ببینه محاله قبول کنه بیاد و انتخابش کنه

اون موقع درک وآگاهیت بالاتربوده و میدونستی خوب وبد چیه اما الان تعریفت از عدالت راحتی و رنج چیزدیگه ای هست،قطعا دوسش داشتی و میدونستی این برات بهترینه،بجای گلایه از خدا بخواه راه رو نشونت بده که بااگاهی زندگی کنی،راهی که بهترینه برای تو

اون موقع درک وآگاهیت بالاتربوده و میدونستی خوب وبد چیه اما الان تعریفت از عدالت راحتی و رنج چیزدیگه ...

شاید این دیدگاه از کجا میاد؟که قبلا دیدیم