2789

بنطر خودت چی میشه؟ وقتی شناسنامه و کارت ملی باطل میشه اونا میمونن؟ خب اونا بر اساس کدملی طرف زده میشن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

طبعا

چون با خودش که نمیبره اون دنیا

این دنیا هم که مدرک مشارکتی نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطر خودت چی میشه؟ وقتی شناسنامه و کارت ملی باطل میشه اونا میمونن؟ خب اونا بر اساس کدملی طرف زده میش ...

اره اخه ی دوستی داشتمدوسایلش امانت بود پیشم حالا شنیدم فوت کرده هیج ادرسی از خانوادش ندارم یکم لباسه و ی مدرک های فنی حرفه ای.. منم گفتم بدست کسی نرسه ازبین بردمشون لباساشم دادم مستحق برااینه میپرسم میگم نکنه کار بدی کردم

اره اخه ی دوستی داشتمدوسایلش امانت بود پیشم حالا شنیدم فوت کرده هیج ادرسی از خانوادش ندارم یکم لباسه ...

مدارک و رو شاید میتونستی ثبت احوال تحویل بدی حتی لباسها رو. در کل کار بدی نیست ولی شاید خانواده. لباساش‌رو میخواستن.

من خودم خواهرم رو از دست دادم نمیتونم لباسای نوش رو خودم بپوشم یا بدم ب ی نفر دیگه یا خیرات کنم. کمدش هنوز همونجوری چیده شده و حتی مرتبش میکنم لباسهایی ک میخواسته خودش بریزه بیزون، نگه داشتم و دلم نمیاد بیرون بندازم. شایدم مثل من نباشن همه ولی خب من احساس میکنم عطر تن خواهرم روی اوناست و با بعل گرفتنشون ی کم‌اروم‌میشم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مدارک و رو شاید میتونستی ثبت احوال تحویل بدی حتی لباسها رو. در کل کار بدی نیست ولی شاید خانواده. لبا ...

خدا خواهرتو بیامرزه دوست عزیز.. ولی من هیچ ادرسی ازش نداشتم از خانوادش و من یکم ترسوام نمیتونم نگهداری کنم لباس کسی ک فوت شده همینشم انقد شبا میترسم

مدارک و رو شاید میتونستی ثبت احوال تحویل بدی حتی لباسها رو. در کل کار بدی نیست ولی شاید خانواده. لبا ...

بعد لباساش طوری نیس ک خانوادش بخان نهایت چند دست لباسه و حس میکنم روحش ایطوری شاد تره ک بدست مستحق برسه

بعد لباساش طوری نیس ک خانوادش بخان نهایت چند دست لباسه و حس میکنم روحش ایطوری شاد تره ک بدست مستحق ب ...

میدونم کار شما بد نبوده اتفاقا کار خوبی بوده. من از دید خودم گفتم شاید من هم این کار رو بسپارم ب شخص دبگه ولی نمیدوم کی بتونم دل بکنم. خانواده‌ی دوستتون شاید خبر نداسته باشن از او لباسها.

میدونم کار شما بد نبوده اتفاقا کار خوبی بوده. من از دید خودم گفتم شاید من هم این کار رو بسپارم ب شخص ...

اره خبر ندارن چون ارتباط نزدیکی نداشت باهاشون.... اره گفتم بدم خیریه ولی از وقتی دست ب لباساش زدم هی میترسم شبا بخابم حالم از ترس شدید خرابه 

اره خبر ندارن چون ارتباط نزدیکی نداشت باهاشون.... اره گفتم بدم خیریه ولی از وقتی دست ب لباساش زدم هی ...

چرا بتزسی کار بدی نیست، حتی بعضیا میگن اترژی متفی هست نگه داریمشما ک وابستگی زیاد ب طرف نداشتید بهترین کاره

چرا بتزسی کار بدی نیست، حتی بعضیا میگن اترژی متفی هست نگه داریمشما ک وابستگی زیاد ب طرف نداشتید بهتر ...

اره... یسوال ببخش شاید شخصی باشه.. ولی میشه بپرسم شما شبا از روح نمیترسید؟ 

اره... یسوال ببخش شاید شخصی باشه.. ولی میشه بپرسم شما شبا از روح نمیترسید؟

قبل مرگ خواهرم شاید ولی الان نه