2777
2789
سلام عزیزم منم از پیج اینستا باهاش آشنا شدم رزرو یک میلیون دادم میخوام امسال باهاش انتخاب رشته کنم ت ...

منم دوست داشتم بگیرم باهاش اما نمی دونم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من باهاشون انتخاب رشته انجام دادم و تمام کد رشته هایی که ایشون برام چیده بودن رو زدم اما مردود شدم و کارشون رو گردن نمی‌گرفتند 

اگه واقعا آینده تون براتون مهمه با کسی که واقعا کاربلد هست انتخاب رشته انجام بدید نه با مهرپیما

من باهاشون انتخاب رشته انجام دادم و تمام کد رشته هایی که ایشون برام چیده بودن رو زدم اما مردود شدم و ...

اتفاقا برای منم انتخاب رشته انجام دادن و انتخاب رشتشون اشتباه بود و اینکه خیلی دیر فرستادن یعنی دو روز تمدید خورد و تو زمان تمدیدی فرستادن من کلا انتخاب رشته ی ایشون رو ریختم دور 

خودم واسه خودم انتخاب رشته کردم که خیلی بهتر از انتخاب رشته ی ایشون بود 

فقط چون زمان کم داشتم خیلی فشار روانی بهم وارد شد جوری که نزدیک بود تو کافی نت بیهوش بشم چون واقعا تایم کم بود و کد رشته ها وارد نمیشد 

خدا رو شکر با انتخاب خودم مامایی قبول شدم الان دانشجوعم

من باهاشون انتخاب رشته انجام دادم و تمام کد رشته هایی که ایشون برام چیده بودن رو زدم اما مردود شدم و ...

خیلی بی اعصاب و بددهنه 

نگاه اون مهربون بودنش تو استوری ها و پست ها نکنید 

من که دوره های مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته شو خریدم 

می‌دونم چه آدم عوضیع

نگاه مهربونش واسه جذب مشتریه

تاپیک آخرم توضیح دادم چه جور آدمیه 

به خدا یه جور سرکار مون گذاشته 😑 

موقع فروش میگه ظرفیت فقط ۲۰۰ نفر ، بعد بیا گروه های ما رو ببین ۱۰۰۰ نفر ثبت نام کردن 

اصلا رسیدگی ندارن ، انتقاد هم میکنیم پاچه مونو میگیره 

تاپیک آخرم توضیح دادم چه جور آدمیه به خدا یه جور سرکار مون گذاشته 😑 موقع فروش میگه ظرفیت فقط ۲۰۰ نف ...

سلام

منم دوره تربیت مشاور رو شرکت کردم و هنوز مدرکم ارسال نشده

منم موقع ورود به کانال واقعا تعجب کردم از اون همه حرفی که میگفت زیر یه دقیقه ثبت نامو میبندمو فلان. وقتی تو دایرکت پرسیدم گفت بچه های دوره قبله الان اومدن این دوره برا اپدیت، یعنی به غیر از دویست نفر همه مشاوراش اومده بودن اپدیت؟ 😐

بعدش اومد گف چون والدین بچه ها هم عضون بخاطر همون عضویت بیشتره، اومد ویس و اینا گذاشت والدین عزیز و فلان لطفا کانالو ترک کنید و فلان بیسار ولی دریغ از یدونه کم شدن اعضا. 

در مورد سوال پرسیدن تو دایرکت و پیوی اینا فعال بود ادمین هاش، هر زمان اشکالی داشتم سریع پاسخ میدادن. حتی یبار چندروز دیر جواب دادن و رفتم اینیستا و گفتم هنوز جواب سوال من داده نشده گف الان با پشتیبان تماس میگیرم سریع رسیدگی کنه(خود کژال ویس داد) بعد پنج دقیقه از ویسش تو تلگرام جوابمو دادن. واقعا با خوندن تاپیکا درموردش ته دلم ازش خالی شد. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
سلاممنم دوره تربیت مشاور رو شرکت کردم و هنوز مدرکم ارسال نشدهمنم موقع ورود به کانال واقعا تعجب کردم ...

دقیقا 👌🏻

برای مصاحبه استخدام شدی ؟؟؟ 

سامیه ( کژال ) مهرپیما ، خیلی دروغگوعه ، تو استوری ها و پست ها خودشو دلسوز نشون میده 

ولی فقط کافیه تو دایرکت یکم ازش انتقاد کنی یا سوال دیگه بپرسی ، مثل س*گ پاچه تو میگیره هم خودش هم اون ادمین هاش 

من خواستم این دوره جدید ثروت ساز و ایناشو شرکت کنم 

ولی با توجه به تجربه ام از دوره های مزخرفش و خودش 

دیگه ثبت نام نکردم 

خیلی آدم هفت خطیه

من و‌ دختر‌خالم باهاش انتخاب رشته انجام دادیم و واقعاا عالی بود راضی‌بودیم جفتمون و رسیدگیشونم کامل بود جفتمون توی دوره ی تربیت مشاورش شرکت کردیم دخترخالم مصاحبه رو قبول شد و شروع کرد به کار ولی من رد شدم توی مصاحبه بستگی به خودمون داره