fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان شوهر 106 بازدید | 12 پست چکار میکنید شوهرتون به حرفتون گوش میده؟ یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1403/05/24 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 پکیج سیاست های زنانه خریدین یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 به حرفش گوش میدیم منم به حرفش گوش میدم به حرفم گوش نمیده یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
daryayyas عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 245 خریدین نه بابا آدم باید با تجربه های روزگار بدست بیارتشکاری کن بهت اعتماد کنه از خودش بدونه تو رودوستش داشته باش مهربون باش باهاشو دلبری کنو خیلی باید ها و نباید های دیگه
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نه بابا آدم باید با تجربه های روزگار بدست بیارتشکاری کن بهت اعتماد کنه از خودش بدونه تو رودوستش داشت ... میشه بیشتر بگین یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
meftah عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1230 منم به حرفش گوش میدم به حرفم گوش نمیده به خیلی عوامل بستگی داره ،مشاور بیشتر میتونه بهت کمک کنه اللهم عجل لولیک الفرج
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 به خیلی عوامل بستگی داره ،مشاور بیشتر میتونه بهت کمک کنه مشاوره نمیاد خیلی مغروره یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
daryayyas عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 245 میشه بیشتر بگین اعتمادراستگوییاینکه بدونه پشتش هستیقبولش داریخوش اخلاقیصبر و تحملیا رابطه زناشویی که واسه مرد جماعت جزو مهم ترین هاست باید با کیفیت باشه و خیلی خصوصیات دیگه
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 اعتمادراستگوییاینکه بدونه پشتش هستیقبولش داریخوش اخلاقیصبر و تحملیا رابطه زناشویی که واسه مرد جماعت ... تمام اینهارو گفتی تک تک شون رعایت میکنم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 😘 ولی حرفم را گوش نمیده کار خونه مونده انجام نمیده فنی کار خودش میگه تنبلم ولی جاریم یا مادر شوهرم زنگ بزنه سریع میره انجام میده یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده