2777
2789
عنوان

با تراز 6500 پزشکی تهران اورده

395 بازدید | 28 پست

اینم از تاثیر سهمیه...یعنی به عبارتی رتبه 50هزار منطقه 2 و رتبه کشوری بالای 115هزار

یعنی میانگین درصداش بالای شاید به 8درصد برسه

و چون ایشون سهمیه دارن هزینه دانشگاه ازادم لازم نیست بدن

چقد زیبا🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تازه اولشه طرح اجباری ندارن شغلشون تضمینه دوباره بخوان تخصص بگیرن هست کلا ایران  واسه این اقشار خاص هست ماهم که هیچ 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

من همیشه معتقدم ایدئولوژی که باهاش ایران رو مدیریت می‌کنند دقیقا آگاهانه عدالت نداره .

کنکور به کنار شما کارت به اکثر اداره های دولتی بیوفته .کارمندها اکثرا همون سهمیه دارها و ...هستند 

یدور تو فساد و ظلم خفه میشی و گریت درمیاد .

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

این تازه اولشه طرح اجباری ندارن شغلشون تضمینه دوباره بخوان تخصص بگیرن هست کلا ایران واسه این اقشار ...

ففط موندم کسایی که این سهمیه هارو میزارن یه جو عقل تو سرشون هست؟؟؟

این تازه اولشه طرح اجباری ندارن شغلشون تضمینه دوباره بخوان تخصص بگیرن هست کلا ایران واسه این اقشار ...

یکی تعریف می‌کرد بایه سهمیه دار کله گنده وارد ترم یک پزشکی شدند .تا اینا بیان برسن عمومی رو تموم کنند اون رئیس بیمارستان شده بوده با زدوبند .

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

ففط موندم کسایی که این سهمیه هارو میزارن یه جو عقل تو سرشون هست؟؟؟

اگه عقل تو سرشون بود که کنکور به این وضعیت درنمیوردن فقط برو اعضای شورای فرهنگی رو ببین کیا واسه کنکور تصمیم میگیرن😐

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
منم با تراز8400هیچی نمیارم...هیچ سهمیه ای رو حلال نمیکنم

سهمیه‌ای جماعت مشکل نیست

خودمون هم اگه سهمیه داشتیم به احتمال زیاد استفاده می‌کردیم

خود این قانون سهمیه هستش که مشکله

مشکل از دولتمردانه