2777
2789

بیخیالللللللللل بازی برد و باخت داره 

بعدش خوشحالم استقلال برده راستش من بازی ندیدم ببینم کدوم خوب بازی کرده 

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا میتونید ببینید که تمامی بازیای داخلی ما برنامه ریزی شدن و از قبل تعیین شده نتیجه باید چی بشه...بازیکنای ما اصلا ریخت بازی کردنو ندارن با یه تیم خارجی بازی میکنن با خاک یکسان میشن!!!

حرف دلتو زدی دلشو زدی
حالا میتونید ببینید که تمامی بازیای داخلی ما برنامه ریزی شدن و از قبل تعیین شده نتیجه باید چی بشه... ...

پرسپولیس تیم قویه خیییلیم قویه الاهلی رو برد خاکش کرد چون مهره های اصلی تیم بودن ولی دیشب ن اول ک مهره های اصلی تیم نبودن بقیه بازیکنام رو فرم اصلی نبودن و گر ن الاهلیم همچنین تیم ضعیفی نیست خیلی قویه پرسپولیس همییشه با بازی مالکانه پاس های کوتاه میبرد ولی دیشب بخاطر اشتباهات فردی یه پاس درست حسابی نمیدادن 😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
پرسپولیس تیم قویه خیییلیم قویه الاهلی رو برد خاکش کرد چون مهره های اصلی تیم بودن ولی دیشب ن اول ک مه ...

منکه طرفدار رئالم ندیدی چجوری دورتمند رو با خاک یکسان کرد؟😂

حرف دلتو زدی دلشو زدی
منکه طرفدار رئالم ندیدی چجوری دورتمند رو با خاک یکسان کرد؟😂

😊داغونم دیشب پرسپولیس داغونم کرد خودم پرسپولیییسی شدید شوورم بدتر از من ب عالمو ادم فحش میداد اصن خیلی بهم ریختم پرسپولیس لاقل میخاست ببازه میباس یکی بخور دوتا ن چهاااااااااار تااااااااااااااا

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز