2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای 4_0 😞😞آخه چرا اینجوری بازی کردن! 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

وای من حالم جدی بده

عزيزم من خودم استقلاليم اما خدايي پرسپوليس خيلي خوب داره كار ميكنه خودتونو ناراحت نكنيد امروز روزش نبوده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
عزيزم من خودم استقلاليم اما خدايي پرسپوليس خيلي خوب داره كار ميكنه خودتونو ناراحت نكنيد امروز روزش ن ...

ممنونم عزیزم  

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
اصلا تمرکز نداشتن یه چیزیشون بود این طارمی احمق روان تیما ریخت به هم 

اره خيلي ضعيف بود فك كنم بازيكن هايي ك توي پست دفاع و حمله گذاشته بود اشتباه كرده بود البته گناهي نداره برانكو سه تا مهره هاي اصليش نبود😒

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️