2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دوستی دختر و پسر چیه

126 بازدید | 8 پست

میدونم ۹۹درصد دخترا قصدشان ازدواجه ولی مطمعنین اونم قصدش ازدواجه؟ 

یا مثلا برای آشنایی بودین با هم ولی وابسته شدی و اون تو رو نمی خواد 

حالا نمی گم کلا بده با چشم خودم دیدم این مدلی آشنا شدن و ازدواج هم کردن 

ولی خیلیا رو دیدم پشیمونن کاسه چه کنم چه کنم دست گرفتن 

در کل نظر من اینکه ریسک بزرگیه چون اکثر دخترا نمی تونن جلویی احساساتشون رو بگیرن و وابسته میشن ولی پسرا نه 

حالا شما هم بدون دعوا تحقیر و توهین نظرتون رو بنویسین 

بستگی داره با کی دوس بشی

اگه آدم حسابی باشه مشکلی نیست

بهرحال یه گزینه ی ازدواجه 

خدا دو چه دیدی شاید جور شد

ولی کلا وارد دوستی های بی هدف و بلاتکلیف نشی بهتره 

آسیب میبینی

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موافقم بشزطی که در زمان درست با چشم باز عاقلانه انتخاب بشه نه اینکه هر کی سر کوچه شماره داد بگیری دوست شی باهاش ! من خودم با شوهرم تو دانشگاه اشنا شدم دو ماه اول صرفا رابطه ی معمولی داشتیم برا شناخت همدیگه حتی همدیگه رو جمع صدا میکردیم شما میگفتیم و هزار جور تعارف ! بعدش کم کم دیدیم بله تقریبا نیشه گفت با هم جوریم که رابطمون بیشتر شد و بعد یک سال و نیم هم ازدواج کردیم 

خیلی رایج و باب شده

و الان اکثر ازدواجا با دوستی صورت میگیره

فقط همینو میدونم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

در زمان درستش 

18 به بعد 

موافقم 

اونم نه با هدف سرگرمی و رابطه و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ازدواج سنتی رو اصلا نمیپسندم 

فکرشو بکن یه نفر و که اصلا توی عمرت ندیدی میاد خواستگاریت دو ساعت میرید تو اتاق حرف میزنید خیلی زیاد که لطف کنن بعضیا اجازه بدن یه یکی دو ماهی هم باهاش حرف بزنید یا بیرون برید مثلا برای شناخت

بعدشم عقد میکنید و باید کنارش بخوابی

اصلا تصورش حالمو بد میکنه

من ازدواج سنتی رو اصلا نمیپسندم فکرشو بکن یه نفر و که اصلا توی عمرت ندیدی میاد خواستگاریت دو ساعت می ...

بعدم اون وسط طرف هی سوالای جدی ازت میپرسه و سریع قضاوتت میکنه!! بدون هیچ حسی!! 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم