2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 49 پست
از اون ۱۰ سانت بلندتر بودم

خوب اون کوتاه بوده مشکل خودشه 

بعدشم با حسودی و غصه خوردن شما اون برنمی‌گرده 

فقط خودتو بیشتر اذیت میکنی 

حتی بعدا به یه جایی میرسی که خداروشکر میکنی که از زندگیت رفت بیرون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتو براش ناراحت نکن

ارزشش رو نداره 

خودتم زشت تصور نکن بخاطر همچين کسی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اشکال نداره بهت حق میدم بند بند وجودت درد میکنه 

میدونم الان دلت میخاد برگرده میدونم دوست داری الان همه بهت بگن حق باتویه 

ولی گل من خودتو دوست داشته باش 

غلبه کن برااین خاطرات 

تو بهترینی مثل تو وجود نداره ،یکی میاد که قدرتو میدونه❤️

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾

رو اعتماد به نفست کار کن

ایتک سلامت میشناسی 

بعد از جراحی بینی و فکش خیلی خیلی ماه شده

غصه نخور که فایده نداره

پول جمع کن تلاش کن تا زیباتر بشی

مطمئنم میتونی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
از اون ۱۰ سانت بلندتر بودم

من نمیتونم مثل نی نی سایتیا دلداریت بدم اما میتونم بگم خجالت بکش خودتو جمع کن گوربابای پسره.والا منم بلد نبودم حرف بزنم الان به یه ادم سرزبون دار تو فامیل و دوست معروفم پس همه چی به خودت بستگی داره الان منشی مطبم با خیلی از مراجعه ها دوست شدم منی که بلد نبودم حرف بزنم .قیافمم خیلی داغون بود کلی تو فامیل بابتش حرف شنیدم بابت اینکه خوب بشم خیلی کارا کردم با هزینه کم الان من خودددم خواستم دو تا از بزرگترین نقصای و کمبودای زندگیم رو برطرف کردم شمام مثل من

رو اعتماد به نفست کار کنایتک سلامت میشناسی بعد از جراحی بینی و فکش خیلی خیلی ماه شدهغصه نخور که فاید ...

آره میشناسمش باشه عزیزم ..

الان اتفاقا بهم همون پسره پیام داد گفت که تو از زندگیم خبر نداری قضاوتم میکنی فکر میکنی دوسِت ندارم که رفتم .. گفت هکش کردن حسابشو صدو دو میلیون😂😂😂😂😂منم ناراحت شدم واقعیتش و بهش گفتم درکت میکنم.گفت وقتی الان حوصله خودمو ندارم از من انتظار آدم عاشقونه نداشته باش خداحافظ🥲

پس برم سرکار یعنی؟

اره برو سرکار پرورو باش کم نیار .اتفاقا من جایی فروشنده بود بخاطر بی سر زبونیم بعد دو هفته بیگاری گفت برو .حالا من تو جمع دوستا خیلی اوکی بودم تو جمع غریبه و اجتماعی بودن ضعیف بودم 

پسره بهم گف برو دیگه نمیخوامت با یکی آشنا شدم مربی بدنسازیه چیه تو لاغری هیچی نداری گفتم اوکی موفق ب ...

باهاش ک رابطه جنسی نداشتی که ؟؟،

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خیلی شانس اوردی پسره زنگت نزد دیگه؟

زنگ زد همونجور که خواهرش گفت من گذاشتمش تو بلک لیست پی داده بود برگرد همش الکی بود اصلا مهتابی در کار نبود خواستم اذیتت کنم حالا خبر نداشت خواهرش بم همه چیو گفته بهش پی دادم بم پیام بدی میام آبروتو میبرم دیگه رفت که رفت تا الان که دوساله عوضی بی وجدان

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند