2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😔😔😔😔چجوری آروم شدی بعدش؟

من دختر قوی هستم چون هیچ موقع عیب رو در خودم جستجو نمیکنم اون خودش بد ذات و تنوع طلب بود خدا هم گذاشت تو کاسش اما من بابت زیگیل تناسلیش نه ناراحت شدم نه خوشحال 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

والا اطراف من که همه خودشونو جرمیدن قد بلند باشن و مثل اسکلت لاغرشن .بنظرم شما ایده آلی اعتماد به نف ...

آره آخه این آقا تو پُری که ازش کوتاه‌تر باشه دوست داشت الانم میداش کرده و تمام زندگیشو واسش گذاشته یعنی صدشو😔واسه من که اصلا آنلاین نمیشد الان هنوز آنلاینه با اون حرف میزنه از حسادت دارم میترکم😔

من دختر قوی هستم چون هیچ موقع عیب رو در خودم جستجو نمیکنم اون خودش بد ذات و تنوع طلب بود خدا هم گذاش ...

من انقد زشتم اینستاگرامم نداشتم هیچوقت😔حتما الان اون دختره خوشگله یکسره از خودش عکس میذاره دل اینو میبره😔هنوز نهار نخوردم صبحونه ام نخوردم دارم دیوونه میشم

من انقد زشتم اینستاگرامم نداشتم هیچوقت😔حتما الان اون دختره خوشگله یکسره از خودش عکس میذاره دل اینو ...

عزیزم اشتباهت اینه که داری مقایسه میکنی خودتو با اون قطعا هیچکس زشت نیست خدا لعنتش کنه اعتماد به نفستو ازت گرفته

😭😭😭😭😭۷ سال منو نگه داشت که یهو ولم کنه😭😭😭

گوره باباش بره برنگرده عوضی گریه کن راحت بشی ایام سوگواری رو طی کن بعد بشین روی خودت و اعتماد به نفست کار کن اگه شرایطشو داری برو پیش یه تراپیست خوب برای آرامشت دعا میکنم

گوره باباش بره برنگرده عوضی گریه کن راحت بشی ایام سوگواری رو طی کن بعد بشین روی خودت و اعتماد به نفس ...

فکر کنم دوس دخترش بهش گفته تو واتساپ آنلاین نشو خدا لعنتشون کنه😔😔نه پول ترامیست ندارم عرضه کار کردنم ندارم تو همینجا نوشتم چیشد که😔

فکر کنم دوس دخترش بهش گفته تو واتساپ آنلاین نشو خدا لعنتشون کنه😔😔نه پول ترامیست ندارم عرضه کار کرد ...

واسه اونم نمیمونه نگران نباش