2777
2789
عنوان

خیانت

730 بازدید | 49 پست

درسته خیلی زشتو قدبلند تر از اون بودم خیلی بی عرضه و بد صدام اصلا هرچی ولی بخاطر یه دختر دیگه با بی رحمی گفت نمیخوامت با دختر دیگه ام نمیخوام باشم (الکی چون دلش نمیاد مستقیم بگه)گفت هرچی تو این چند سال زورمو زدم دیدم نمیتونم با تو باشم به درد هم نمیخوریم قدت از من بلندتره تو همه جا انگشت نما میشیم برو با یه آدم قدبلند تر از خودت که وقتی پیششی بهش افتخار کنی😔معلومه دلش سوخت و سریع میخواست که من برم چون اون اون دختره رو میخواد.تو تمام این سال ها روز هرگز باهام چت نکرد .. شبا ام ۱۲ شب در حد سلام و احوالپرسی و خدافظ خسته ام فلانم😔الان آنلاینه یکسره ..

صبحونه ظهرو غروبو شب واسش نداره چون اون دختره واسش مهمه نه چیز دیگه..😔شاید بهتون بگم ۱۷ بار خدافظی کرد که قشنگ بفهمونه که این خدافظیش دیگه واقعیه و بفهمونه که منو نمیخواد و قشنگ ازش متنفر بشم تا وجدانش راحت شه.

انقد اون دختره رو دوس داره اصلا باورم نمیشه دارم دق میکنم خیلی به دختره حسودیم میشه .

بامزه ی منو مال خودش کرد😔چقد دنیا نامرده چقد وابستگی بده.

همیشه میگفت باهام ازدواج میکنه اما دروغ میگفت وقتی خدافظی می‌کرد گفت خداروشکر باهات رابطه نداشتم که گردنم نیفتی واسه ازدواج😔خیلی دلم شکست.تو بدترین دوران زندگیم تنهام گذاشت .البته خب دختر خوشگل میخواد دختر تپل میخواد دختری میخواد که از همه لحاظ عالی باشه نه منی که ۱۰ سانت ازش بلندترمو لاغرمو زشتم😔ببینین دختره چقد خوشگله که جذبش شدو اینجوری داره واسش می میره😔آخ قلبم داره آتیش میگیره فکر کردم فراموشش کردم اما باز امروز حالم خرابه هی بهم میگن شمارشو پاک کن چکش نکن فراموشش کن به درک که رفت با کس دیگه اما آدم عاشق حرف حالیش نمیشه😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرار نیست چون یه عتیقه ذاتش بد بوده و وقتی با تو بوده با یکی دیگه هم بوده تو زشت و لاغر باشی 

این حرفا رو اصلا به خودت نزن 

مطمئنم تو خیلی از دختره یا حتی از پسره سرتری 

فقط دست ادم با لیاقت نیفتادی

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

اینم بگم که واسش اجتماعی بودن و زرنگ بودن خیلی مهم بود..

یه جایی رو داییشو خودش رفتن حرف زدن تا اونجا کار کنم‌.

منِ بی عرضه انقد گاوم نتونستم با مشتری ارتباط برقرار کنم نتونستم قیمتارو حفظ کنم همش هُل بودم همش می‌نشستم همش ساکت می موندم با مشتری حرف نمیزدم دیگه بیرون اومدم انقد بهم میگفتن بدرد نمیخوری😔

صاحب اونجام با دوس پسر سابقم حرف زد گفت خیلی داغونه اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه من فروشنده آوردم کارمو کم کنه نه زیاد اصلا آدرنال نیس تو چرا باهاش دوستی قدشم که ازت بلندتره. اصلا داغانه داغان😔یه زنه ام پیشش نشسته بود تایید می‌کرد ..

اونم همون شب گفت بابا تو بی عرضه ای من تورو نمیخوام تو بلد نیستی حرف بزنی.  بعد دیگه دید گریه میکنم باهام گریه کرد گفت تنهات نمیذارم چندروز بعد منو دید بهم نذری داد بعد از اینکه دید خیلی زشتو لاغرم دیگه پیام نداد شاید بعد اون شب که از کار بیرون اومدم نمیخواست دیگه منو و فقط بخاطر نذری اومد بعدم رفت منو پس زد😔

اینم بگم که واسش اجتماعی بودن و زرنگ بودن خیلی مهم بود..یه جایی رو داییشو خودش رفتن حرف زدن تا اونجا ...

زنه رفت به همه کسایی که دوس پسرمو میشناختن میگفت این دختره خیلی داغون بود همه رو فهموند.اینم خجالت کشیدم از بودن با من

پسره بهم گف برو دیگه نمیخوامت با یکی آشنا شدم مربی بدنسازیه چیه تو لاغری هیچی نداری گفتم اوکی موفق باشی چند وقت بعد خواهرش بهم تلفن زد با هم صمیمی بودیم گفت داداشم با مهتاب کات کرد گفتم چرا گفت ازش زیگیل تناسلی گرفته امکان داره برگرده بهت چون عادت به تنهایی نداره جوابشو نده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند